torstai 25. helmikuuta 2010

Ruokaa

10 kg ruokaa ja 12 kg mäyräkoiraa

(Olli on siis isokokoinen mäyräkoira!).

5 kommenttia:

 1. Onko Ollilla jotain allergiaa, kun tuollaista ruokaa melkein painonsa verran on hamstrannut :)
  Meillä on kokeltu nyt Pronature-sarjan ankka-appelsiini-nappuloita. Ei mitään kutinaa ainakaan vielä. Mutta Arttu naposteleekin vaan n. 1/3 päivän aterioista nappuloina ajan kulukseen puuhapalloista, kun emäntä lähtee töihin. Loput sitten illalla barfia tai itse kokattua.

  VastaaPoista
 2. Ollihan tuli tyttärelleni 1,5 vuoden ikäisenä mm. puolikaljuna karvanlähdön ja hiivatulehduksen vuoksi. Ongelmien syynä oli ruoka-aineallergia; lääkekuurien ja ruoka-aineiden poissulkemisen myötä alkoi poika parantua. Eläinlääkärillä myytävä peura-perunanappula sopii täydellisesti. Tämän lisäksi Ollin herkkupaloja ovat juusto ja viili, yleensäkin hapanmaitotuotteet. Jogurtti- ja viilipurkkien nuoleminen puhtaaksi on Ollin oikeus ja nautinto.

  VastaaPoista
 3. Vähät kiloista, Olli on niin komia poika! Turha yrittää pysytellä siinä noin yhdeksän kilon paikkeilla, vaikka se taitaa vielä rotumääritelmässä lukeakin, kaikista vaan ei ole siihen, ei meistäkään ;)

  VastaaPoista
 4. Meillä Paavo painaa 9 kk ja syö kaiken mikä eteen tippuu ja annetaan..muikuista banaaniin.
  Tällä hetkellä se on niin karvanen että odotellaan että tulis keväisemmät kelit että päästäis turkista eroon.
  Mukavaa viikkoa ja postaillaan

  VastaaPoista
 5. Kehtaanko sanoakaan, että Vilma painaa noin 11 kg, mutta on kyllä isokokoinen muutenkin. Emänsä on samanlainen. Yritän silti vähentää herkkupalojen antamista. Ja kutisee meilläkin, olen miettinyt, johtuuko talvesta vai Royal Caninin mäyräkoiraruoasta.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!