lauantai 27. maaliskuuta 2010

Päivän uutisetOllille on tärkeää, että pääsee aamulla syliin lukemaan päivän lehden uutiset tuoreeltaan. Mies juo aina ensin kupin kahvia ja syö leivät - tämän ajan Olli odottaa omalla paikalla. Mutta saman tien, kun mies nousee pöydästä hakemaan toisen kupin kahvia, Olli pomppaa paikaltaan ja tulee pöydän viereen odottamaan nostamista syliin. Ensin on aamujuuston, sitten uutisten vuoro.

Eilen meillä elettiin taas kerran jännittäviä hetkiä, kun Olli pääsi karkaamaan kahdesti pihalta. Takapihalla on niin paljon lunta, että Olli pääsi lumikasojen kautta aidan yli naapurin puolelle haistelemaan kissanjälkiä. Enää ei siis Ollia voi päästää edes omalla aidatulla pihalla silmistään... tulisi jo kevät ja sulaisi nämä lumet!

4 kommenttia:

 1. Ette varmaan ole Ollin kanssa ainoita jotka odottelevat lumien katoamista. Porkkalan-niemi on varmaan Uudenmaan lumisin paikka!!
  Terveiset Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 2. Meillä sanomalehteä luetaan vielä hieman ronskimmin, neiti nimittäin töröttää etutassut lehden päällä (tähystää siis keittiön ikkunasta) niin että sivujen kääntäminen ei onnistu ollenkaan. Olli on sentään hoksannut, että sylissä on paljon kivempaa :)

  VastaaPoista
 3. Kivat kuvat aamutouhuista. Poikani Luna-koiran kanssa luemme myös yhdessä lehteä aamulla, Vilma taas keskittyy lehtikorin sisältöön.

  VastaaPoista
 4. Kylläpä siellä ollaan kiinnostuneita maailman menosta. Meillä ei juuri vilkaista lehteä, vaikka se oltaisiinkin itse ensin laatikolta haettu.

  Lumet sais sulaa kyllä jo äkkiä. Ulkoilu vaatii kahluusaappaat, yöäk.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!