tiistai 7. tammikuuta 2014

Arki alkoi

Oli joulu, uusi vuosi, loppiainen, parit synttärit, vieraita ja omaa väkeä. 
Nyt on vaan arki. Tai onneksi on taas arki. 

Kuopus lähti eilen takaisin Englantiin ja tänään varhaisen aamulenkin jälkeen Olli meni suoraan sohvalle jatkamaan unia. Vain kerran aamulla kävi tarkastamassa kuopuksen huoneen, jossa on nukkunut kolmisen viikkoa ja todettuaan huoneen tyhjäksi tyytyi kävelemään rauhallisesti pois.

Ollin lonkka on alkanut napsua, mutta ensi kuussa on piikkikuurin vuoro ja toivotaan apua vaivaan. Liikkuminen on ollut normaalia tai siis normaalia kuin viime viikkojen vesisade-jäätikkökeleillä on ollut. Ei ole mäyräkoiralla ollut suuremmilti haluja lenkkeilyyn. Tänä aamuna lumisateessa mentiin sitten kunnon vauhtia häntä vipattaen. Maa oli täynnä hyviä tuoksuja ja jäljistä päätellen koiria ja kissoja oli ollut aamuvarhain liikkeellä.  

 Hyvää uutta vuotta kaverit!

24 kommenttia:

 1. pääsen ollin kanssa taas lääkäriin!

  VastaaPoista
 2. Párek pakisee: Terve Olli! Toivotaan kovasti, että napsumiset loppuis ja kaikki hoituis kuntoon ilman ongelmia. On tämä ns. talvi ollu varsinainen koettelemus. Nythän vihdoin lupailevat kylmenevää tänne eteläänkin. En minäkään ole mitenkään intopinkeenä ulos lähdössä näillä keleilleä. Lumi tekis eetwarttia! Nyt tulee enempi vain torkuttua ja haaveiltua paremmasta talvesta. Mutta, mäykkyjen sitkeydellä me teputellaan, vai mitä Olli!?
  Me Palvelijattaren kanssa toivotetaan teille mitä mokominta vuotta 2014, terveyttä ja kaikkea kivaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Loppuviikoksi luvataan -15 pakkasta, joten vesikelistä pakkaseen mennään kulkematta lähtöruudun kautta. Missä on kohtuullisuus? Onneksi päivä on pidentynyt, vaikkei aurinkoa olekaan näkynyt pitkään aikaan. Kevät tulee hitaasti, mutta varmasti. Näin se aina on.

   Poista
 3. On niin ihana aina kuulla sinusta uutisia, emäntä käy varmaan kymmenen kertaa kattomassa onko tullu uusia uutisia. Meillä mennään märässä kelissä eli joka lenkuran jälkee on suihureissu, mut onneks älysivät luopua ammeesta jota inhosin. Nyt meen suihkualtaaseen ihan vapaaehtoisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuopus otti käyttönsä emännän nettitikun ja näin emännän tietokone on ollut suljettuna kolmisen viikkoa.

   Amme kuullostaa pahalta - siinä on niin korkeat reunatkin.

   Poista
 4. Joo ei, lunta saisi olla ja miinus viisi astetta kiitos koko talveksi, muuten ei ulkoilla. Ollille hyvää keskitalvea vinkaisee Vilma

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vesisateella jatketaan näilläkin korkeuksilla, vaikka pakkaskausi on ilmeisesti alkamassa parin päivän päästä. Ei siis ulkoilla kuin pakolliset lenkurat.

   Poista
 5. Ollikka, kyä me kuule kuoma toivotaan sulle notkeita niveliä ja terveyttä. Toivotaan myös, että taa karsee sade loppuis, tänäänkin oltiin ku uitetut rotat, ku rämmittiin tual lillussa.

  Että oikein notkeeta ja riamullista vuotta sulle Ollikka ja kotiväelles kanssa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistä tulee sanonta kuin uitettu koira? Eipä tarvi kuin viedä mäyräkoira iltalenkille.

   Poista
 6. Oikein mukavat vuodenalut sinne teitille päin ja Ollikalle paljon virtuaalirapsutuksii. Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Kyllä se vuosi tästä on aika sutjakasti alkanutkin, mitä nyt kaikki kärsivät aamuväsymyksestä, koira myös.

   Poista
 7. Niin, pikku remppaa tulee varmaan pikkuhiljaa. Onneksi on hyvät ropit keksitty!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näinhän se on, että elämä on hyvää kun lääkitys on kohdallaan.

   Poista
 8. Arki on parasta! Muiskut arki-Ollille!<3

  VastaaPoista
 9. Hitsi joo, nyt alkoi arki täälläkin pitkien pyhien jälkeen. Meillä on unirytmit niin sekaisin kuin olla ja voi, mutta eiköhän se taas tästä.

  Toivottavasti lääke auttaa Ollin lonkkaan ja muutenkin, jotta herra saa käpötellä notkein nivelin myös tänä vuonna.

  Terkkuja sinne kovasti ja Ollikalle paaaaljon suukkoja meidän neideiltä! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Unta tarvitsee pimeään aikaan paljon enemmän kuin kesällä, mutta aina vaan tulee illalla valvotuksi ja sitten aamulla väsyttää.

   Terkkuja takaisin!

   Poista
 10. Mukavaa vuoden alkua sinnekin.

  Täällä ollaan aika apeissa tunnelmissa, tänäänkin satanut vettä suunnilleen kokopäivän. Meistä ei oikein kukaan oo kiinnostunut ulkoilemaan. Jos ei lunta oo luvassa niin tulis ees kuivemmat kelit. Ja ei olis pahaks jos aurinko näyttäytyis jonain päivänä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko on kadonnut kokonaan, ei olla nähty sitä sataan vuoteen tai miten se olikaan. Kerran työpaikan 4. kerroksesta näin pienen vilauksen kattojen yli. Englannissa aurinko paistaa, tytär lähetti eilen kuvan. Ihmettelimme valopalloa ihan porukalla.

   Poista
 11. Toivottavasti lonkat pysyy hyvinä ja kivuttomina :) Mukavaa uuden vuoden alkua ja toivotaan paljon terveyttä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos!
   Varasin eilen Ouluvetiin piikitysajat ja helmikuussa otetaan 4 piikin sarja. Asiakaspalvelu oli taas huippua ja Ollin kuulumiset kyseltiin jo puhelimessa. Samoin ruoan- ja rasvalisien tilaus kävi samalla ja molemmat odottavat noutoa siellä "sivussa".

   Poista
 12. Mahottoman hyvää alkanutta uutta vuotta sulle, Olli! Pidetään edelleenki huoli tupsluurien riittävyydestä, sekä pihapiirin vahdinnasta - juuri tuossa tärkeysjärjestyksessä, eiks jeh? Terveisin Etelän pään wanhempi konstaapeli, eli Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta kiitos! Onneksi iltapäivät alkavat olla sen verran valoisia (päivä pidentynyt reilun tunnin), että päivystys onnistuu jo hyvin. Välillä pitää toki nukkua.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!