lauantai 17. huhtikuuta 2010

Kiiminkijoen kevättä

Kävimme perjantaina iltalenkillä Kiimingin Koitelissa katsomassa kosken kuohumista ja jäiden liikkumista. Kiiminkiin mentiin ensin autolla, josta Olli tykkäsi tietenkin tosi paljon. Niin paljon, että meinasi jäädä vinku-vonku-levy päälle.

Oli siis ihan pakko mennä lähelle katsomaan...

... mutta eivät sitten kuitenkaan antaneet lupaa mennä reunalle.

"Mitäs mielenkiintoista tuolla onkaan?" Ollin piti nuuskia ihan joka paikka. Ja merkata ihan joka paikka.


6 kommenttia:

 1. Koitelinkoski on ihana paikka, minäkin olen käynyt siellä joskus. Olli olisi varmasti mielellään kokeillut jäälautalla seilaamista ja miksei ottanut pienet kylvytkin kevään kunniaksi. Eivät antaneet!

  VastaaPoista
 2. Paljasjalkaisena oululaisena en silti ole koskaan käynyt Koitenlinkoskella, mutta tämä postauksen jälkeen kyllä huvittaisi :) Oliko siellä hyvä reitti tuollaiselle töppöjalka koiralle? :)

  VastaaPoista
 3. Koitelinkoski on hyvä ulkoilupaikka sekä pitkä- ja että lyhytjalkaisille reippailijoille. Makkaranpaistopaikkojakin on useampia, jos nälkä yllättää ja eväät ovat mukana omasta takaa. Joskus siellä taitaa olla kahvilakin auki, tosin ei koskaan silloin, kun me ollaan liikkeellä.

  VastaaPoista
 4. Kivat kuvat. Meidän Ossia ei saa noin lähelle vettä vapaaehtoisesti. Se on uinutkin vain kaksi kertaa elämässään joista molemmat kerrat vahingossa. Ehkä siksi jäänyt jonkinlainen kammo vettä kohtaan. Terveisin Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 5. Pitääpä siis odotella joku aurinkoinen päivä ja lähteä viimein tuonne retkeilemään :)

  VastaaPoista
 6. =))) Hassuja kuvia=)) Ihan kun mka haluavat uiman..meillä seurattin jäänlähtöä haukulla säestäen=)

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!