keskiviikko 9. kesäkuuta 2010

Myytävänä koiralle huppari

Päälenkittäjä kävi kuopuksen kanssa Berliinissä ja tietenkin kävi tutustumassa KaDeWe-tavaratalon lemmikkieläinosastoon. Mitään emme ostaneet, hinnat olivat hieman eri luokkaa kuin paikallisessa supermarketissa.

Olli olisi varmaan ollut tyylikäs musta-hopea-raidallisessa hupparissa, mutta epäilen, ettei poika olisi tykännyt tuosta huppuosasta.


Kaulapantoja oli useita malleja kauniisti aseteltuna ja hyllyn päällä kantolaukkuja kannettaville koirille. 11-kiloista mäyräkoiraa ei kovin montaa sataa metriä jaksaisi käsilaukussa kantaa, vaikka laukkuja oli tehty ihan isoluisillekin koirille.


Kalleimmat vaatteet olivat lasivitriinissä. Näitä ei ehkä kannattaisi laittaa päälle sadesäällä.

6 kommenttia:

 1. Mahtavaa! Koirankin on disainata sopimaan omaan outfitiin. Aika moni varmaan taluttaisi mielellään tuota hopeista mäyräkoiraakin, jos se olisi elävä;)

  VastaaPoista
 2. Voihan KaDeVe! Nyt harmittaa todella, sillä kävin vuosi sitten siellä enkä kerinnyt juuri alaovelta pidemmälle. Noh mutta ehkä tosiaankin niillä hinnoilla saa jotain käytännöllisempää jo lähempääkin.

  VastaaPoista
 3. Ohhoh noita kamppeita ihmetellessä kuluisi varmasti tovi jos toinenkin :D

  VastaaPoista
 4. Huomaritkos muuten minkä koiran kuva on koirakieltomerkissä KaDeWe:n ovessa - no mäyräkoiran!

  Vitsit sentään kun kävimme tuolla keväisellä Berliinin reissullamme mutta ei käyty kyllä lemmikkieläinosastolla. Harmi. Olisi ollut tosi elämys käydä tuollakin osastolla. Terveisin Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 5. Ohhoh mikä kauppa! Mitenköhän semmoista mäyräkoiralle mitoitettua laukkua edes pystyisi kantamaan? Sehän olisi kuin suksiboksi. :D Veikkaan kyllä, että ainakaan Mauri ei laukkuun sullottavaksi alentuisi, sehän vaikeuttaisi suunnannäyttäjän työtä lenkillä aivan hirmuisesti.

  Tuollainen hopeinen mallinukkemäykky olisi kyllä aika makee. Onkohan noita myynnissä ihan erillisenä tuotteena?

  VastaaPoista
 6. Itse tuli myös poikettua KaDeWe:ssa huhtikuussa. Muhkea oli tuo koiratarvikeosasto, kunnon blingblingiä piskeille.Itse tyydyin kuitenkin ostamaan Nellin tuliaiset "Eisenhyttenstatin" pienestä kauppakeskuksesta täkäläisen Mustin ja Mirrin vastineesta. :)
  Mutta tuo KaDeWe on kyllä näkemisen arvoinen kohde!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!