keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Mökkeilyä sun muuta

Tervehdys! Täällä ollaan ja täysissä sielun voimissa. Ollilla on ollut vähän selkä- ja lonkkavaivaa, jonka vuoksi käytiin viime viikolla eläinlääkärissä. Reilun viikon kipulääkekuurin jälkeen aloitetaan pistokset nivelrikkoon. Tästä myöhemmin lisää. On ollut kovasti menoa ja meininkiä, molemmat tyttäret saapuneet kotiin ja mökillä ollaan oltu ihan urakalla.

Taas Ollilla on samat mökkivermeet eli väriliivi ja hihna.
"Älä jätä koiraa kuumaan autoon!" 
Myyräjahti käynnissä.
Maastonakki maastossa. Kerrottakoon tämän kuvan yhteydessä, että metsätien päässä rinteessä oli hyvät mustikkamaastot, joita koira ei arvostanut. Mies kantoi koiran mättäälle makoilemaan ja siinä työnjohtajana toiminut koira tarkkaili poimijoita. Mustikat piti tarjoilla mäyräkoiralle valmiiksi poimittuna ja tietenkin kämmeneltä.
Hyvää yötä ja näkemisiin!

16 kommenttia:

 1. No voihan höh. Nivelrikko ei nyt kuulosta lainkaan kivalta:( Toivottavasti se saadaan jotenkin lääkkeillä jotenkin hallintaan. Ihmisellähän nivelrikko ei ainaskaan parane, tuskin siis koirallakaan. Vähän lääkkeitä ja sitten lihaskuntohan pitää olla hyvä. No Ollilla varmaan on kohtuu hyvä pohjakunto. Voiskohan koiralle antaa niitä vihersimpukka-inkivääri jotain tabletteja, jotka (mukamas) auttavat ihmisellä. Ihan aina en vanno näihin luontaistuotteisiin, mutta jotkut kyllä auttavat. Siis toipumisia sinne päin ja terkkuja M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama vaiva emännällä ja koiralla. Aika samanlaista taitaa olla hoitokin eli ylipainon välttämistä ja liikuntaa.

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Ja aurinko paistaa - mitä sitä ihmin... mäyräkoira voisi enempää toivoa. Hyvää ruokaa tietysti!

   Poista
 3. Hieno nukkumapaikka sulla! Toivottavasti kaikki ulkoilu ja pötköttely ja muu mukava helpottaa kipuja. Mä muiskautan parantavan muiskauksen, tuokoon se lohtua!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, valtasin mökillä miehen mummolasta peräisin olevan vanhan sohvan kokonaan itselleni. Joskus valloitin lisäksi pari nojatuoliakin, ettei eihan paikat puudu yhdessä paikassa nukkuessa.

   t. olli

   Poista
 4. Voi Olli, on se hyvä, että olet kouluttanut palveluskuntasi hyvin. Pitävät hyvää huolta susta. Me tovotaan sulle tosi monta kivutonta vuotta ja hervottoman hauskaa kesää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kyllä eläinlääkäri sanoi, ettei tähän vielä kuolla eikä tarvitse kotiväenkään murehtia. Emäntä ehti jo murehtia valmiiksi.

   t. Olli

   Poista
 5. Olli pien...Elmerilläkin on nivelrikko, joten voin kuvitella hyvin tilanteenne. Käyttekkö missä hoitamassa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minä laitan tässä ehtiessäni lisää tietoa.
   Hoidossa ollaan Ouluvetissä Raimo Kekkosella, joka on muuten mäyräkoiraihmisiä itsekin.

   Poista
  2. Niin meki käytiin siellä Elmeri hoitamssa ja menään tästä lähin aina sinne. Tykättiin Raimosta, joten en ees muuta mieti. Plussaa on, kun itselläänki mäykky.

   Poista
  3. Olisi kyllä joskus kiva tavata, kun käytte täällä Oulussa.

   Poista
 6. Voi Olli...että tämäkin vielä :( Odottelemme lisää kuulumisia ja toivomme, että päivät ovat kivuttomia ja oireet pysyvät kunnossa, eivätkä ainakaan parane.

  Ihmisille tsemppauksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulumisia tulee sitten, kun saan nettitikun vähän pidemmäksi aikaa käyttööni. Kuopuksen saavuttua lomalle koneeni nettitikku on ollut käytössä 24/7. Aikansa kutakin ja elo-syyskuussa alkaa talo taas tyhjetä vähitellen.

   Poista
 7. Voi pientä, toivottavasti lääkityksellä saadaan kivut helpottumaan. Ainakin sulla on aikas päheen näkönen sohva jolla köllötellä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vanha sohva, mutta ennen kaikki tehtiin kestämään. Kotiväki puhuttelee mua maanantaikappaleeksi, mutta onneksi nekin saadaan paranneltua.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!