maanantai 8. heinäkuuta 2013

Kesälomaterveisiä

Kuluuko kesällä aika normaalia nopeammin? Ainakaan sitä ei ehdi tehdä läheskään kaikkea, mitä haluaisi. Olen ehtinyt lomailla kuopuksen kanssa Berliinissä ja miehen kanssa moottoripyöräillä Norjassa. Nyt on taas kiva viettää kesäpäiviä kotona laiska-Ollin kanssa. Nytkin koira ottaa tuspluureja sohvalla auringonpaisteessa, kun ulkona on liian tuulista. Sateen, lumen yms. lisäksi tuulinenkaan sää ei ole mieleen mäyräkoiralle. Löytyisi pihalta varmaan suojainenkin nukkumapaikka, mutta kun emäntä on sisällä, on koirakin.

Kasvihuone on valmis ja sen ympärille jätettiin sopivasti tilaa, jotta Olli voi (varsinkin iltaisin) kulkea aidan vierustoja nuuskuttelemassa siilin jälkiä.


Tämän viikon lopulla pitäisi sitten etäemännänkin saapua Suomeen. Sitä odotellessa nautitaan kesästä! Nauttikaa tekin!

20 kommenttia:

 1. Kyä sun kotiväkes on ymmärtäväisiä, ku he jättivät sulle, Ollikka, kasvihuoneen taakse harrastehajuraon.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä pojat olenkin saanut parit hyvät vainut, kun siili kulkee naapurin puolella. Meidän puolelle eksyi siili tässä yhden kerran, mutta meni takaterassin laudoituksen alle. Peijoona, että oli kotiväki jättänyt sinne siiliraon. Yritin raapia laudoitusta ja sitten jouduinkin sisälle. Huoh.

   Poista
 2. WAU, kasvihuone näyttää ihan mielettömän hienolta! :)))

  Ja Ollikka näyttää tosi komealta pojalta, niin kuin aina! <3

  Ihanaa loman jatkoa sinne ja Ollille suukkoja meitin neideiltä! <3

  VastaaPoista
 3. Hieno kasvihuone ja mahtavat tomaatinraakileet! Noita kelpaa Ollin vartioida. Mutta taasko moottorimatkailtiin ilman moottoripyörämäyräkoiraa? Soo soo. Kyllä nahkalakkipäinen mäyräkoira kuuluu moottoripyörän kyytiin!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei jaksa vanhaherramäyräkoira matkustaa tuhansia kilometrejä, kun vaihtoehtona on kölliminen nuorimman tyttären sängyssä.

   Mirkulle ihanat kesäterveiset, kesäterveiset, KESÄTERVEISET!

   Poista
 4. Mä komppaan Myrskyä ja Tuiskua! Ajattelin just samaa, että kyllä koiraihmiset ottaa aina myös koiran näkökulman asioihin. Pitäähän sitä nyt kasvihuone päästä kietämään!

  Mä en oo muuten koskaan nähnyt siiliä... Varmaan vänkiä otuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siili on tosi vänkä kaveri, mutta aika piikikäs.

   Poista
 5. Kasvihuone näyttää tooosi hienolta, varsinkin nyt kun siellä alkaa jo tomaatit kypsyä! Kesäterveisii teillepäin M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oman maan kesäkurpitsaa ja tomaatteja ollaan jo maisteltu.

   Poista
 6. Onpa kiva paikka nuuskutella ympäriinsä ja Ollikin on komeana pysyny! :) Mukavaa kesää sinnekin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Olli tykkää kehuista! Vähän charmanttia on tullut lisää, mutta sehän ei haittaa ollenkaan.

   Poista
 7. Onpa Olli timmissä kunnossa! Komea poika. Meidän riiviö Párek ei helteillä tykkää tassutella pitkiä lenkkejä, mutta kummasti viihtyy auringonläikässä parvekkeella. Sadekeli on iso inhotus, lumi taas jees. Hangissa on kiva peuhata.
  Hienoa heinäkuuta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ollia ei kastraatio ole pulskistuttanut ollenkaan.

   Ollikaan ei suostu lämpimillä keleillä pitkille lenkeille, aamulenkki on sujunut miehen kanssa kiitettävästi. Naisväen kanssa Olli aamulenkkeilee vain pikkukiekuran.

   Poista
 8. Vau, mikä kasvihuone ja varsinkin sisältö, tomaatinraakileitä näkyy olevan. Kyllä Ollin nyt kelpaa, kun on kasvihuoneen takana siilirako, ja etäemäntä on tulossa kotiin. Voin kuvitella tervetuliaisseremonian Ollin kantilta :)
  Kiitos, nautitaan! Siis kesästä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kesästä ollaan nautittu taas useamman päivän ajan, sillä meidän mielestä kesä alkaa vasta sitten, kun pihalla on 25 tai ainakin melkein.

   Poista
 9. Komea Olli komealla pihalla :)

  Kasvihuone näyttää kyllä hienolta...onhan se oma sato aina oma sato, varsinkin jos omaa koiraa on estetty lasiseinällä merkkaamasta sitä satoa ;)

  ps. eka siili nähty meidänkin pihassa. Kerälle meni ja sähisi kun Aslanin näki. Mies totesi, että niin olisi hänkin mennyt siilin asemassa, Aslan kun heittäytyy melkoisille kierroksille kaikenlaista riistaa nähdessään ;)

  Hurmaavalle mäyräherralle rapsut, ihmisille iloiset kesäterkut! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä siilit kulkevat onneksi naapurin puolella, tämän kesän saldona siis nolla raatoa. Kotiväki onnittelee itseään.

   Poista
 10. Mitä siitä nyt tulisikaan, jos kasvihuonetta ei pääsisi kiertämään. Ainakin haukut palvelusväelle :) Rapsutukset supersöppänelle Ollille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kasvihuoneen kierto kuuluu iltaohjelmaan. Päivällä kerätään voimia iltapäivystystä varten.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!