perjantai 16. elokuuta 2013

"Kesäyössä, vaeltaa, lupauksein mun rinnallain. Taluttaa mua mukanaan..."

Kesä on väistämättä kääntymässä syksyyn. Päivällä on vielä lämmintä, mutta aamukosteus ei ole ollenkaan mäyräkoiran mieleen. 

Olli on saanut melkein viisi viikkoa nauttia oikean emännän seurasta ja onhan kuopuskin ollut kotona koiraa rapsuttamassa. Ollilla on siis ollut onnenpäivät. Blogikaan ei ole päivittynyt, koska tyttäret ovat voineet seurata Ollin edesottamuksia paraatipaikalta. 

Nivelrikkoon on otettu nyt kolme piikkiä ja ensi viikolla on neljäs ja viimeinen. Olli on hyötynyt pistoksista ja viime viikonloppuna sujui reilun viiden kilometrin metsälenkki hyvin. Vesisateella ulkoilu on edelleen vastenmielistä, joten suositeltua vesijumppaa emme edes harkitse. Siitä syntyisi vaan turhaa stressiä. Pari kertaa Olli on käynyt joessa uimassa, mutta eihän koira siitä nauttinut. Toivottavasti uinti kuitenkin helpotti oloa kuumassa säässä.  

Kaunista viikonloppua ja mukavia lenkuroita!

ps. Ollin etutassua ei ole amputoitu.

22 kommenttia:

  1. Kiva kuulla, että sulla Ollikka, menee mukavasti ja piikit tehonneet rikkoon. Hianoo!

    Tassutteluja ja aurinkoista viikon loppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä tää muuten olis hienoo, mutta aina välillä mut jätetään yksin kotiin. Eilenkin olin ainakin kolme tuntia yksin. Ja ruokaakin sais olla enemmän.

      t. Olli

      Poista
  2. Vähän jo kaipailtiinkin, joten kiva kuulla, että Ollilla on ollut kissanpäivät. Ja olo on parantunut ja lenkki maistuu.

    Tapasin tässä kesällä pari kertaa ystävien 15-vuotiasta mäyräkoiraa, joka on yllättävän reipas vieläkin. Ei kuulemma ole koskaan sairastanut, ei koskaan käytetty eläinlääkärissä, ei rokotettu ja syötettykin kaikenlaista. Hyvää tuuria, sanon minä, sillä salaa olen aina ajatellut, ettei sitä kovin hyvin ole hoidettu, vaikka sen emäntä on ihmislääkäri.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onnellinen olkoon se, jonka koira pysyy terveenä vuodesta toiseen. Ollia olemmekin sanoneet leikkimielisesti maanantaikappaleeksi, sen verran usein on kroppa reistaillut. Rakas koira ja hieno lenkkikaveri kaikesta huolimatta.

      Poista
  3. Oli tosi mukava lukea Ollilta parempia kuulumisia. Hyvä koti ja lauma emäntiä on koiran onni :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin se vaan nopeasti meni tämäkin kesä...syksyllä postaillaan useammin, kun nettitikku vapautuu maksajan käyttöön.

      Poista
  4. Kiva kuulla hyviä uutisia. Toivotaan että ilmat vielä suosisivat ja päästäisiin kaikki tekemään reippaita lenkkejä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tässä vielä kesää jäljellä ja syksyn kuulaat päivätkin ovat edessä. Tämän viikon sateet ovat vaan latistaneet mielialaa.

      Poista
  5. Párek pakisee: Hienoa Olli, että olet saanut apua piikeistä ja hoidoista. Vesisateessa ei itseään kunnioittava mäyräkoira kyllä suostu askeltamaan. Eikä hirveässä helteessäkään.

    Minä pääsin eilen eroon ylimääräisistä karvoista ja aamulenkki sujuikin tosi vilkkaasti. Kyllä se turkin nyppiminen friskasi. Näytän nyt vähän samanlaiselta kuin sinä, mutta pari numeroa pienemmältä ja partaiselta ; )
    Voi hyvin kamu ja pidä lippu korkealla!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kesähelteellä jokainen karva on liikaa, mutta talvella meillä lyhytkarvaisilla koittaa ankeuden aika, kun ihminen pukee fleecet päälle. Sekään ei ole koiran mieleen.

      Poista
  6. Tosi hienoa, että piikit tehoavat. No se on tietysti tarkoituskin, että lääkkeet tehoavat. Ainhan näin ei tietysti valitettavasti tapahdu:( Hassua, luulin, että olin jo kommentoinut, mutta huomasin, että näin ei asian laita ollutkaan. Iloista elokuun puolta välii:) Terveisiä M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja nyt ollaan jo menossa kovaa vauhtia kohti elokuun loppua. Mahdotonta pysyä perässä. Illatkin jo pimenevät ja Ollille pitää jättää keittiöön yövalo palamaan.

      Poista
  7. Oi, loistavaa, että piikit tepsivät. Vesijumppaan ei Mirkkuakaan varmaan raaskisi viedä, säälittäisi katsoa, kun toinen ei nauttisi pulikoinnista.
    Mainiota viikonloppua teille kaikille ja supermuiskut Ollille!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olli seisoisi varmaan vesialtaassa jäykkänä ja syyllistävän näköisenä :)

      Poista
  8. Ji-huu! Hieno homma, että piikeistä on apua - hyvä, hyvä! :)))

    Ollilla on ollu kyllä ihan kiss.. eiku mäyräkoiran päivät, kun on saanut nauttia niin monen emännän hoivasta! <3

    Terkkuja teille sinne kovasti ja Ollille suukkoja meitin neidoilta! <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nyt lähti etäemäntä takaisin pallon toiselle puolen. Olli olikin eilen jotenkin vaisu, huomasi varmaan, että yksi puuttuu.

      Poista
  9. Mukavaa kuulla teidän hyvistä uutisista :) Ja ihana kuva, meilläkin epäillään toisinaan amputaatiota, niin ovelasti se etutassu osataan piilottaa :D

    VastaaPoista
  10. Tosi hyvä, että hoito on auttanut Ollia! :) Hyvät uutiset kanssakoirista saavat aina iloiseksi :) Jatkamme tsemppaamista, että miekkonen kuntoutuu ihan tyystin ja täysin! :)

    Nyt on tosiaan syksyä ilmassa - aurinko väärässä asennossa enää ruskettaakseen, vaikka lämmintä onkin ollut. Tuoksuu tulevat sateet ja maatuvat lehdet, en voi sanoa olevani iloinen että kesä on ohi :/ Mutta, näillä mennään taas, minkäs teet. Palttoota taas niskaan ja tuulta päin, kohta on Joulu! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nivelrikkoa ei saa pois, mutta hoidoilla helpotetaan elämää.

      Aamukosteus ja -viileys antavat selviä viitteitä syksystä, mutta yritän sinnitellä kesäkamppeissa vielä elokuun loppuun. Sortsit jalkaan heti töiden jälkeen. Olli ei enää tarkene iltaisin päivystää ulkona - tai sitten on vaan laiskalla tuulella.

      Poista
    2. No niin, tietenkin...hölmösti muotoilin lauseeni, kun tarkoitin tietenkin sitä, että toivottavasti Olli tulee mahdollisimman oireettomaksi ja elämä sujuu kivuttomasti.

      Tänään ollut ihanan lämmin päivä, mutta auringonpaiste ei todellakaan ole sitä mitä kesällä, vaikka paistaakin kirkkaalta taivaalta. Ei yllä ihan ruskettamaan enää :(

      Poista
    3. Et yhtään hölmösti muotoillut lauseitasi, hyvin ymmärsin mitä tarkoitit. Itsekin ehkä olin vastauksessani vähän töks-töks.

      Välillä on koirasta kuulunut lonksuntaa, mutta jospa se omegakolmonen auttaisi. Lenkurat ovat menneet ihan hyvin, kunhan on muuten suotuisat olosuhteet.

      Eikös olekin kumma, kun syksyinen auringonpaiste on aivan erilainen kuin keväinen tai kesäinen. Valokin on kelmeämpää.

      Poista

Luemme mielellämme kommentteja!