keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Joulu tulee stressaamatta

Ottakaas mallia. Joulu tulee, vaikkei joka paikkaa puunaa kiiltäväksi. Parempi ottaa rennosti ja muistaa tupsluurien tärkeys. 

Hyvää itsenäisyyspäivää. 
Ollin palvelusväki lähtee rentoutumaan alla oleviin maisemiin Englannin etelärannikolle. Koira saa maailman parhaimmat hoitajat pojasta ja miniästä. 


14 kommenttia:

 1. Hyvä Olli, oot oikea rentoutumisen malli, kuten Ellikin täällä meillä ;) Lokosaa olemista siellä pojan ja miniän luona sulle!
  Ja palvelusväelle rentouttavaa, mukavaa ja hauskaa matkaa sinne Englannin etelärannoille.
  Hyvää itsenäisyyspäivää teillekin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja tattis. Otan tässä kohta päivätupsluurit, että jaksan sitten illalla ruveta yöunille.

   Poista
 2. Ihan outoa, että Englannissakin voi kasvaa palmuja! Vaikka mitäpä mina tietäisin, kun edellisestä reissustani saarivaltakuntaan on jo seitsemän vuotta. Olisi korkea aika lähteä taas tutustumaan tuohon maahan, jonka kultturisista tuotoksista tykkään niin kovasti.

  Joten ihanaa reissua teille! Olisi kyllä Ollikin mielellään nostanut jalkaa noiden palmujen juurella, varma olen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Istutettuja palmuja nuo ovat, mutta hyvin selviävät talvesta. Eihän noilla rannoilla kovin montaa paukkupakkaspäivää taida olla. Nyt on luvattu nollakeliä yöksi, päivisin on 8-9 astetta lämmintä. Villakangastakin otan kuitenkin, onhan kuitenkin joulukuu. Tytärkin pyysi tuomaan lapaset.

   Kiitos, yritämme käydä joka aamu kävelyllä palmurannalla ja joka ilta pubissa.

   Poista
 3. Hienoo Olli, sä osaat relata. Se on tärkeä taito mäyrikselle ja ihmisille. Mukavaa reissua teille palmurannalle. Juhlistatte sitten itsenäisyyttä Englannin maaperällä! M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä on kyllä sellaista pitäisi ja pitäisi -jorinaa, mutta ihan oikeasti mun pitäisi ottaa Ollista mallia ja relata välillä. Migreenin lisäksi olen ruvennyt puremaan öisin takahampaita yhteen niin voimakkaasti, että leukanivelet venyy ja paukkuu. Huoh.

   Itsenäisyyspäivä menee tosiaan ulkomailla; tuleehan päivästä yksi ylimääräinen palkallinen lomapäivien lisäksi.

   Poista
 4. Hei, toi palmut ja pubi kuulostaa älyttömän hyvältä! Kelpais mullekin! :) Mutta, tosi mahtavaa reissua teille; merry ol' England...nyt tekis mieli lähtä kans! Edellisestä kerrasta on ihan liian kauan.

  ps. Olli on sisäistänyt tärkeimmän ;) Rapsuja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matkustaminen on kivaa, mutta vaatii hieman järjestelyitä: ensin säästetään vähän ylimääräistä sukan varteen, sitten sovitellaan miehen ja työpaikkojen kanssa lomapäiviä, lopuksi kysellään Ollille hoitajia. Kaiken tämän jälkeen uskaltaa jo ruveta tilaamaan lentolippuja. Nyt on siitä poikkeuksellinen tilanne, ettei vielä lento/bussiyhtiö ole ilmoittanut lakkoilevansa. Mutta atlantilta tietenkin tulee pieni myräkkä, joka on ihan normaalia just silloin, kun lähdetään reissuun. Viime vuonna Arlanda oli vaikeuksissa lumen kanssa, mutta oma lentoni pääsi vielä laskeutumaan ja lähtemäänkin. Seuraavat sitten peruutettiin.

   Poista
 5. Superonnistunutta matkaa ja itsenäisyyspäivää. Ollille leppoisia päiviä 'evakossa'.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vaan, matka oli oikein rentouttava. Ollin ei tarvinnut olla evakossa, vaan nuoripari muutti meille siksi aikaa. Kehuivat kaveria hyvätapaiseksi ja helppohoitoiseksi.

   Poista
 6. Onko Englannissa vielä noin kesäistä? Me kun ei ymmärretä maantieteestä mitään, niin katotaan vaan huuli pyöreenä, et onko siellä tosiaan tommosta.
  Mahtavaa matkaa teille ja Ollillekin hyvää lomaa sekä levollista itsenäisyyspäivää!
  Muiskut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Englannin etelärannikolla on kesäistä ympäri vuoden, lämpötila oli +12 eli ihan Suomen kesän lukemissa siis. Kerran vuodessa sataa sentti lunta ja silloin suljetaan koulut, yliopisto ja ihmisiä varoitetaan liikkumasta ulkona.

   Poista
 7. Hyvää lomaa! Muistakaa ottaa Ollista mallia, rentoutukaa ja ottakaa iisisti! Niin, ja muistakaa myös tupsluurien tärkeys, lomallakin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä uni, parempi mieli. Sopii sekä koiraan että ihmiseen.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!