perjantai 21. maaliskuuta 2014

Mitä silmät ei nää...

...sen sydän ymmärtää.

Meillä sataa lunta. Ei mitään pientä lumihiutaleiden leijailua vaan ihan oikeaa lumisadetta. Lumiauratkin ovat taas liikkeellä. On siis hyvä parannella emännän flunssaa kotisohvalla ja koiran nauttia seurasta. 

Hyvää viikonloppua - pysykää terveenä! 

16 kommenttia:

 1. Párek ja Palvelijatar21.3.2014 16.30

  Meillä on vetistä ja tuulista. Nyt paistaa vähän aurinkokin. Uskotaan vahvasti, että kyllä se kevät sieltä on tulossa. Hus flunssat hiiteen sieltä. Haleja ja rapsuja Ollikalle ja Párekilta kunnon äijä- kuonottelut. Rentoa viikonloppua teille kaikille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jonkinlaista flunssaa kiertää sekä töissä että kotona. Aikansa kutakin ja kyllä se ohi menee jossain vaiheessa.

   Poista
 2. Lämmin määräkoera kuppeessa kiinni parantaa taavin ku taavin! Ollille ruaputuksija ja hännänheelutusta ja tsemppijä! Ollin emännälle paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lepääminen on parasta hoitoa, mäyräkoiran kanssa ehdottoman parasta.

   Poista
 3. Valoisaa viikonloppua teille, mustaherukkamehua, valkosipulia ja hunajaa!<3

  VastaaPoista
 4. Täällä ollaan pysytty terveinä, niin isäntäväki kuin koirakin. Onneksi. Lunta tosiaan tuli. Meillä oli töissä vieraina espanjalaista Comenius-porukkaa. Voi sitä riemua ja ihmetystä: lunta. lunta! No, huomenna se taitaa olla jo kaikki sulanutta.

  Mutta ei tykännyt koirakaan enää lumesta. Jaksuja sinne!

  Elviksen emäntä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä oli viime viikolla tanskalainen vieras ja hän oli odottanut talvea, sitä ei ollut. Toisaalta hän sai meiltä mummopyörän lainaksi ja saattoi viikon ajella kuivilla teillä. Aina jotain hyvää kuitenkin.

   Poista
 5. Täällä oli aamulla monta senttiä lunta ja kova tuuli! Iltalenkillä Tiitulta oli lähteä korvat päästä kun vastatuuleen pakerrettiin, mutta nyt saunaan lämmittelemään.
  Hyvää viikonloppua ja paranenista sinne <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itä-Suomessa oli mennyt puita nurin, meillä ei juuri myrskyä ollut. Lunta on nyt kyllä kauheasti. Aura-auto kävi pukkaamassa päivällä ison polanteen portille ja sairauslomalla piti käydä sekin kolaamassa että mies pääsi autolla pihalle. Meinasin kyllä pukata keuhkotkin pihalle siinä touhussa. Täytyisi tuntea omat rajat, vaan ei.

   Poista
 6. Kyä paras lääke lenssuun on lämmin mäyäkoira, joten lääkitys on teillä kunnossa. Paranemista!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira on parasta sairaan ihmisen kainalossa. Mies tulee vasta sitten.

   Poista
 7. Rapsuja ja parannustoivomuksia emännälle. Tietenki aurinkoisempaa viikonloppua sinne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä aurinkokin paistoi viikonloppuna kotisohvalle sekä emännälle että koiralle. Nyt sitten odotetaan ihmislääkärille pääsyä. Kova on tauti.

   Poista
 8. Aurinkoisempata viikonlopun loppua. Täällä paistaa justiinsa nyt aurinko. Eilen tuli vettä aamupäivällä. Ihanaa! Sade sulatteli aika paljon lumia pois, niitä rippeitä. Terkkuja ja parane pian. Ollikalle ekstrarapsutuksia, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä satoi eilen illalla lisää lunta, räntää se taisi kyllä suurimmaksi osaksi olla. Joka tapauksessa maa oli valkoinen aamulla ja lenkuralla tutkailtiin kissan ja jäniksen jälkiä. Vaikka silmät ei nää, kirsu kyllä haistaa.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!