lauantai 22. toukokuuta 2010

Pelastusliivit


Pojat lähtivät joelle kalastamaan, minä jäin Ollin kanssa kotiin. En jaksa nyt olla yhtä innokas veneilijä kuin Olli. Kuten kuvasta näkyy, paikallaan oleminen veneessä ei todellakaan ole helppoa.

6 kommenttia:

 1. Komiat pelastusliivit Ollilla! :) Meidän neiti ei ole koskaan ollut veneessä. En osaisi edes arvata,millaisen vastaanoton kokeilu saisi!

  VastaaPoista
 2. On sentään hienot pelastusliivit. Meidän yksi tuttu sai kerran hypätä veneestä bulldoginsa perään oikeasti sitä pelastamaan. Tämä koira oli kuulemma erittäin heikko uimari. hassua, että koira ei osaa uida kunnolla. No koira pelastui. Ei meidänkään Ossi ole koskaan ollut veneessä. Luultavasti ei ilahtuisi mitenkään. Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 3. Saas nähdä mitä meillä käy kun ensi viikolla tulee uusi vene. Voi olla, että Eppu ei tykkää kovasta vauhdista, aikaisemmin on ollut hitaita veneitä.

  Paikallaan olo sujuu meillä äipän sylissä, pelastusliivit ovat tietysti päällä!

  Ollin korvat on ihanasti tuossa kuvassa, ilmastointi pelaa!!!

  VastaaPoista
 4. Jälkikirjoitus: venetrailerin pyörän laakeri hajosi venesatamassa. Hyvät uutiset: ei oltu Ollin kanssa mukana. Huonot uutiset: Ollilla olisi mahdollisuus ollut päästä hinausauton kyytiin.

  VastaaPoista
 5. Komiat ja turvalliset liivit on! Varsinkin innokkaalla kaverilla ne ovat hyvästä. Välillähän tulee tilanteita jolloin reunalla pitää kurkkia ahvenia...

  Meidänkin pitänee hommata, jos veneilemme enemmänkin. Nykyisin käymme muutaman kerran kesässä veneilemässä, soutu -ja moottoriveneellä. Molemmat nakottavat kyydissä tyytyväisinä; Jimi emännän kanssa samalla penkillä ja Jone tiukasti sylissä. En olekaan miettinyt mihin näillä retkillä kani laitetaan...

  VastaaPoista
 6. Sheriffit: teidän veneessähän on tunnelmaa kuin Nooan arkissa ;) Kanilla lienee turvallisinta häkissä. Ihailen rauhallisina istuvia venekoiria - toivoisin sellaista myös meille. Täytyy ottaa ensi kerralla nappulapussi mukaan ja alkaa kouluttaa.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!