sunnuntai 2. toukokuuta 2010

Uutta ruokaa


Kävin ostamassa pojalle muonaa ja kokeeksi otettiin 3 kilon säkki Trovetin ankka-peruna-nappulaa, jonka pitäisi sopia ruoka-aineallergiselle mäyräkoirallemme. Olli ei näytä huomaavan, onko kupissa peura-perunaa vai ankka-perunaa. Hyvin ja nopeasti ruoka katoaa kupista.

8 kommenttia:

 1. Mistä tietää, että koira on allerginen jollekin ruoalle?

  VastaaPoista
 2. Ollilla oli meille tullessa paha hiivatulehdus tassuissa, maha sekaisin koko ajan ja koiran rinta ja mahanalus olivat karvattomia. Kainaloissa oli ihottumaa ja koira kutisi koko ajan. Eläinlääkärissä piti käydä suunnilleen kerran kuukaudessa ja tulehdusten hoitamisen lisäksi siirryttiin Trovetiin ja kappas kummaa, karvat alkoivat kasvaa takaisin ja mahan toiminta muuttui normaaliksi. Ensin Ollille ei saanut antaa mitään muuta, ei mitään herkkupaloja tms. Nyt voidaan antaa jo herkkujakin, mutta on joitakin ruoka-aineita, jotka ovat aina ei-sallittujen listalla.

  VastaaPoista
 3. Aikamoista oireilua on Olli-pojalla ollut. Olen ymmärtänyt, että erilaiset ruoka-allergiat ovat koirilla tavallisia. Onneksi Ollillekin löytyi sopivat muonat.

  VastaaPoista
 4. Täh, eikö Olli tutkikkaan jokaista nappulaa ensin nuollen ja sitten varovasti maistellen?! Onko se vain meidän "ongelma" epäillä emännän myrkyttävän nappuloilla...

  VastaaPoista
 5. Sheriffit: Ollille näyttää olevan ihan sama, mitä kupissa on. Kaikki menee maistelematta alas. No, ehkä jäävuorisalaatti ei näytä olevan suurinta herkkua.

  VastaaPoista
 6. Meillä on myös hyvinsama onko kupissa hanhenmaksaa vai kaurapuuroa kunhan se on ruokaa..=) Tuo Olli on kyllä komia nakki!

  VastaaPoista
 7. Meidän Ossi syö lähes pelkkää lihaa ja kalaa sekä joskus ylimääräisen kanafileen paketista. Sitten joskus onkohan se Royal Caninin mäykyn erikoisruokaa?

  Ainoa ongelma mitä meillä on ollut niin muutamat korvatulehdukset sekä kaksi anturoiden välien tulehdusta. Niitä tulehduksia en kyllä mitenkään voi yhdistää ainakaan ruoka-aineisiin. Ei kai mikään koira voi olla allerginen lihalle? Sen sijaan olen kuullut, että kovin usein koirat ovat allergisia esim vehnälle jota on niissä markettien nappularuuissa.

  Olli on komiassa kunnossa nyt. Terveisin Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 8. Olli kiittää kehuista.

  Emäntä uskoo, että kiiltävän turkin salaisuus piilee päivittäisessä rypsiöljyssä, jota lorautetaan nappuloiden päälle.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!