perjantai 31. joulukuuta 2010

Hyvää Uutta Vuotta 2011!


Olli toivottaa nallekarhuystävänsä kanssa hyvää uutta vuotta 2011!

Kävimme illalla kahdeksan aikaan kävelyllä. Raketit paukkuivat, mutta Olli ei tapansa mukaan piitannut paukkeesta... kunnes tulimme pihalle ja tien toisella puolella naapurit alkoivat ampua raketteja. Olli jähmettyi pihalle katselemaan raketteja, eikä meinannut tulla sisälle ollenkaan. Poika oli todella koomisen näköinen katsellessaan niska kenossa taivaalle. Päälenkittäjän piti pakottaa Olli sisälle. Onneksi sohvalta on suora näköala ulos ja taivaalle! 

5 kommenttia:

 1. Meinaakko, että Olli ihan tosissaan tykkää katsoa raketteja?! Hienoa, ei siis pelkää.

  Vilma jähmettyi sisällä kuuntelemaan ääniä ja hakeutui vilkkaasti syliin istumaan. Ulkona sen sijaan ei paukahtelu tehnyt mitään vaikutusta, onneksi.

  Reipasta Uutta Vuotta teille!

  VastaaPoista
 2. Olli oli tänä vuonna aivan innoissaan raketeista. Kävimme kahdeltatoista katsomassa raketteja ulkona ja sen jälkeen Olli katseli paukutusta vielä ikkunasta, kunnes kotiväki hermostui ja laittoi säleverhot kiinni. Ja komensi nukkumaan.

  VastaaPoista
 3. Iloista Uutta Vuotta Ollille ja laumalle!

  Meilläkään raketteja ei pelätä, Eppu halusi ampumisreissullekin mukaan. Koska Eppu ei omista suojalaseja, katseltiin raketteja perheen jalkojen välistä turvalliselta etäisyydeltä:)

  VastaaPoista
 4. Suvi ja Eppu: Mäyräkoiralle tarkoitetut suojalasit meidän koirille ensi uudeksi vuodeksi ;)

  VastaaPoista
 5. Hyvää uutta vuotta Ollille ja lenkittäjille. Ei meilläkään pelätä raketteja mutta nyt kun tyttö alkaa olla jo täysi-ikäinen ei olle muutamaan vuoteen raketteja ammuttukaan. Tuo meidän "hullu" Ossi syöksyi rakettien perään aina ja olisi varmaan yrittänyt napata suuhunsa jos hihna ei olisi estänyt.

  Kiitos grafiikan nettisivusta. Valitettavasti mäykkyjä ei siellä sivustolla enää näkynyt.:(

  Täytyy koittaa aina joskus tarkistella jos joku graafikko olisi innostunut mäykyistä. Kirsi Neuvosellakin oli monta vuotta sitten aivan ihana mäykky mutta senkin huomasin vasta jälkeenpäin..

  Terveiset Ossi ja M-L

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!