maanantai 27. joulukuuta 2010

Joululahja

Vasta aattoaamuna uskalsimme laittaa lahjapaketit kuusen alle, eikä tämän jälkeen Ollia jätetty yksin kotiin hetkeksikään. Oman paketin Olli sai jo aamupäivästä. Paketista löytyneen puruluun kanssa on kulunut tovi jos toinenkin. Näyttää kestävän ensi vuoden puolelle.

Toivottavasti mäyräkoiraystävillä on ollut mukava joulu ja masut täynnä herkkuja!

7 kommenttia:

 1. Se on tuo puruluu tainnut olla aika yleinen lahja. Meillä puruluut vaan katoilevat käsittämättömän nopeasti. Eikä niitä piiloteta mihinkään muualle kuin pieninä murusina vatsaan!! Haluu taas sellaisen tanskandogille tarkoitetun puruluun. Sellainen jättiluu nimittäin kestää vähän pitempään kun siitä ei saa kunnolla otetta :) :) Terveisin Ossi ja emäntä

  VastaaPoista
 2. Juu, Olli näyttää kovin säästäväiseltä (tai laiskalta..) luun syöjältä, jos tuosta riittää viikoksi :)
  Arttu liittyy Ossin tavoin luun hotkijoihin, tosin ruokakin maistuu samalla tavoin, ellei emäntä innostu kokeilemaan mitään uusia kasvismössöjä.
  Vinku-vonkut lienee unohdettu hetkeksi, kun on niiin kylmä, ja lisää on luvassa. Hankitaan kuulosuojaimet valmiiksi eka lauhan sään vingutusta varten...

  Iloista uutta vuotta Ollille, lämmin paikka sohvalla ja oma luu suupielessä kelpaa odotella kevättä!

  VastaaPoista
 3. Puruluu oli lahja mäykyille täälläkin, ja kerrankin kestää. Kinkku oli tietysti mielessä molemmilla ja sitä piti vahtia.

  VastaaPoista
 4. M-L ja Ossi: Ollilla on yhtä aikaa käytössä monta luuta. On sitten vara valita, mitä syö!

  Mai: vinku-vonku on meilläkin loppunut - ilmeisesti vain alkaakseen taas uudelleen.

  Katriina: kinkun vahtiminen oli uuvuttavaa puuhaa. Illalla mäyräkoira jaksoi vain köllötellä sohvalla.

  VastaaPoista
 5. Juu kinkun vahtiminen väsyttää jopa vuorollaan päivystäneet mäykyt. Jokaiselle kolmelle oli siunaantunut aatoksi oma tilaisuutensa vahtaamaan kinkkua :o)

  Lahjat meillä saivat ollakin rauhassa kuusen alla, sillä Jimi omi koko kuusen lahjoineen. Nuoremmat mäykyt eivät päässeet kahta metriä lähemmäs kuusta. Huvittavaa ja surullista.

  Olli on siis jemmailija luineen. Meilläkin niitä varmasti pyörisi lattioilla ellei niitä kerättäisi pois minimoidaksemme turhia riskejä.

  Mukavia välipäiviä sekä uuden vuoden odotusta!

  VastaaPoista
 6. Sheriffit: Jimi olikin ottanut sitten kunnolla vanhimpana koirana kuusenvahtivuoron. Meilläkin olisi tuollaiselle vahdille töitä!

  Olli jemmaa luita oman korin peiton alle ja mutkiin. Kun yhtä luuta syödään, muut ovat tallessa. Päivittäin kerään luut kasaan, mutta kohta ne ovat taas levällään.

  Mukavaa uuden vuoden vaihtumista Sheriffeille.

  VastaaPoista
 7. Meilläkin vahdittiin kinkkua. Tuli muuten mäyräkoira (joka vielä kuukausi sitten ei suostunut harkitsemaankaan portaissa kävelyä) suorastaan lentämällä portaat kolmanteen kerrokseen, haistoi ilmeisesti kinkun alaovelle asti :D

  Hauskaa Uutta Vuotta! :)

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!