sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Pakkaspäivän pikalenkki

 Lauantaiaamuna pakkasta oli -20 C ja niin sitä oli tänään sunnuntainakin.
Aurinko on noussut näkyviin taivaanrannasta laskeakseen jälleen. Päivän pituus tänään 3 h 49 min.

Ollaan käyty pikalenkeillä, Ollilla palelee tassuja eikä päälenkittäjän astma tykkää kylmästä ilmasta myöskään.  Kaunista metsässä on joka tapauksessa.
6 kommenttia:

 1. Komea kolli tuossa alimmassa kuvassa! Tai ei Olli varmaan tykkää, jos sanotaan kolliksi:( Toivottavasti kelit muuttuvat kohta teille suotuisammiksi.

  Täälläkin on tänään ja -20, kun ei tuule, on ihan mukavaa. Vilma ei ole arastellut kylmää, ihme kyllä, ja emännnänkin astma oireilee vasta -30:ssä.

  VastaaPoista
 2. Katriina: Kiitos, komea on poika meidänkin mielestä, mutta komeita ovat mäyräkoirat yleensäkin. Ja tyttökoirat kauniita tietysti.

  Päälenkittäjän astma ei kestä kahta asiaa: pakkasta ja aitoa joulukuusta, joten meillä onkin "ikikuusi".

  VastaaPoista
 3. Eipä kyllä tosiaan ole viime päivät täällä Oulussa suosineet mäyräkoiran ulkoilua. Saisi jouluksi vähän laihtua, että voisin kunnolla ulkoilla :)

  VastaaPoista
 4. On se Olli vaan komea.Viikonloppuna oltiin Helsingin messukeskuksessa näyttelyssä ja siellä oli todella paljon komeita ja kauniita mäyräkoiria :) On ne vaan ihania. Mistä olet hankkinut Ollille tuollaisen fleece -puvun?
  T: Anne (Veeran ja Eeron emäntä)

  VastaaPoista
 5. Komealla Ollilla on koemat varusteet pakkasta vastaan. Toivottavasti pakkanen laskisi sen 10 astetta että pääsisi kunnolla lenkkeilemään taas. Sisällä rupeaa tulemaan tylsää! :D

  Mukavaa joulunalusaikaa!

  VastaaPoista
 6. Anne, Veera ja Eero: kiitos. Ollin hurttapuku on ostettu viime talvena puoleen hintaan mustista ja mirristä. Pukua on korjattu leikkaamalla takaosa pois ja lahkeista resorit. Olli on näet hieman ronkeli vaatteiden suhteen.

  Nelli: Olli kiittää kehuista. Tyttökoirien kehut ovat mieleen. Nyt on luvattu vähemmän pakkasta, mutta enemmän tuulta, joten yhtä kylmältä tuntuu edelleen.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!