lauantai 19. marraskuuta 2011

Päivälenkillä

Käytiin päivälenkillä naapurilähiössä. Viimeiset viikot ollaan taidettu pyöriä liikaa samoissa maisemissa, koska Olli oli aivan innoissaan uusista tuoksuista. Eilen aamulla satanut lumi suli illalla pois, mutta tänään tuli muutama hiutale lisää. Pakkasta on aste tai kaksi, tällainen keli sopi molemmille ulkoilijoille enemmän kuin hyvin. Eikä lenkin jälkeen tarvinnut käydä suihkussa - kummankaan.

Mäyräkoira ei ollut poseeraustuulella.

7 kommenttia:

 1. Täytyyhän koirallakin olla vaihtelua - ainakin joskus. Mikäpäs sen kiinnostavampaa kuin uudet haisut. Sehän on uutta reviiriä mahtipontisille uroksille:) Eikö vaan? Terveisiä täältä jossa kanssa kohta sataa lunta. M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 2. M-L ja Ossi, vaihtelu virkisti, mutta myös väsytti koiraa. Iltalenkin jälkeen koira on nukkunut koko ajan - herännyt kuitenkin katsomaan tilannetta aina, kun jääkaapin ovi on auennut.

  Mukavaa viikonlopun jatkoa ja lunta odotellessa täälläkin.

  VastaaPoista
 3. Meilläkin ollaan tyytyväisiä tästä muutaman asteen pakkasesta. On muuten kiva tiirailla tuollaisista oman paikkakunnan ulkokuvista, että missäs päin ne olisi mahdollisesti otettu, nytkin nuo talot näyttivät ehkä jopa tutuilta ;D

  VastaaPoista
 4. Täälläkin on otettu kiitollisena vastaan pakkasen rajalla olevat säät, juuri sen vuoksi, ettei koko porukka joudu suihkuun JOKA lenkin jälkeen :) Pitäis jotain muutakin ehtiä päivän aikana...
  Kiva kun pidätte toivoamme yllä lumen suhteen! Jos kerran sielläkin, miksei kohta meilläkin. En muista yhtään syksyä, jolloin pimeys olis väsyttänyt näin kovasti. Odotan sitä valkoista, ihanaa lunta!

  VastaaPoista
 5. Sunan, oltiin tuolla Rajakylän puolella lenkillä. Ei sen kauempana :)

  Mai, kyllä täällä uskotaan kovasti talven tuloon ja valkoiseen jouluun, vaikka hitaasti kaikki näyttää tapahtuvan. Pimeys on väsyttänyt meitäkin aivan valtavasti. Varmaan keväällä saadaan odottaa lämpimiä kelejä yhtä paljon kuin nyt talvea. Onneksi märät kelit ovat takana - ainakin muutaman päivän ajan. Nautitaan nyt näistä pikkupakkasista!

  VastaaPoista
 6. Kivoja ulkoilukelejä odotellessa... Turussa tänään aamusella (meidän aamut kun tarkoittaa kello kymmentä) oli ensimmäistä kertaa nurmikko kohmea ja lätäköt jäässä. Ehkäpä lumi tulee pian ja sitten myös pysyy!

  VastaaPoista
 7. Jaltsalandia, toivotaan lunta yhdessä niin sitten sitä sataa.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!