maanantai 28. marraskuuta 2011

Enää ei tarvitse kauaa odotella

Kadut kaupungin ovat pitkiä ja suoria,
Niin suuri kaipuu murtaa vaikka vuoria
Niin moni tulee vastaan, kuka on se oikea

Tiistaiaamuna pitkä odotus palkitaan ja se oikea emäntä saapuu Suomen lomalle. 
Ollaan tässä 10 kuukautta jo odoteltukin. 
Saapa nähdä miten koira reagoi...

8 kommenttia:

 1. Ihana Olli Odottaja! ♥

  Haluaisin todella olla kärpäsenä katossa, kun tuo jälleennäkeminen koittaa! Mahtaa mäyräkoiran ilme olla näkemisen arvoinen, hih! Ü

  VastaaPoista
 2. Voi pientä, kaihoisa katse odottaa kotiinpalaajaa! Mahtaa olla hauva pian iloinen!:)

  VastaaPoista
 3. Ihanaa!!! Onnellisia jälleennäkemisiä!!!

  VastaaPoista
 4. Ollille ja kaukoemännälle iloista näkemistä kuin tietysti myös äidille ja tyttärelle. Ps.Koska tämä on MÄYRISblogi niin Ollin ilo ohittakoon hitusen äidin:) Terveisiä etelästä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 5. Hei kaikki blogiystävät, jälleennäkeminen oli sujunut hyvin, tosin Olli oli ollut tyttären mukaan "järkyttyneen näköinen" jälleennäkemisestä. Olli totteli emännän käskyjä kuten ennenkin.

  Itse olen Rovaniemellä opiskelemassa, joten minun ja tyttären jälleennäkeminen tapahtuu vasta torstai-iltana. Saapa nähdä, olenko itse "järkyttyneen näköinen" :)

  VastaaPoista
 6. Voi kun mukavaa! Olisiko emännän rusketus kenties kesken pimeimmän talven saanut Ollin kasvoille "järkytyksen". Mäyräkoirahan on tunnetusti auringonpalvoja. Lystikästä jälleennäkemistä teille!

  VastaaPoista
 7. hei,

  ja kiitos taas Ollille, koiran iloinen ilme pelastaa aina päiväni.
  Miten hän mahtoi ottaa "pääemännän" vastaan ja omakseen? Pelkkää hännänheilutusta vai myös "missäs sitä ollaan oltu"-mielenosoitusta?

  Ollin blogin fanittaja Hgissä (jos mahdollista Ollin kuulumiset luetaan myös maailmalla)

  VastaaPoista
 8. Sheriffit, emäntä oli samanlainen "valkonaama" kuin ennenkin. Australian auringon alla on parempi olla varjossa, sillä ihosyöpätilastot ovat siellä aivan toista kuin meillä.

  Anonyymi, Olli otti vastaan emännän iloisesti häntää heiluttaen, oikeastaan koko mäyräkoira oli heilunut ja hyörinyt ympäriinsä - ensijärkytyksestä toivuttuaan.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!