tiistai 18. kesäkuuta 2013

Juhannusviikkoon on tämäkin kesä ehtinyt

Hellettä piisasi sitten tasan kolme viikkoa ja sitten palattiin takaisin normaalikesään, jolloin vuorotellen paistaa ja sataa sekä käytetään vuorotellen sortseja ja villasukkia. Mäyräkoira siirtyy välittömästi viilenevien päivien myötä takaisin sisätiloihin ja vaihtaa kovan maa-alustan pehmeisiin sohviin ja sänkyihin. Kuvassa Olli ottaa tupsluureja Kari Karkkarin kanssa. Kari ostettiin toukokuun mökkireissulla ja siitä asti ollut Ollin rakas kaveri. Vinkuvonkukin on vielä tallella, vaikka kurkku on puoliksi auki ja korvatkin irti. 

Kuopus on saapunut Englannista ja Olli siirsi välittömästi tavanomaisen palvelusväen arvoasteikollaan alemmaksi ja otti kuopuksen suosikki-ihmisekseen. Saapa nähdä miten käy, kun etäemäntä saapuu heinäkuussa!

Ja sitten ensin: 23-vuotiaalle Nooralle hirmuisesti onnea syntymäpäivänäsi...


ja toiseksi: kaikille hyvää juhannusta!

26 kommenttia:

 1. Oih, ihana Olli ja Kari - pitkulaiset kaverukset! <3

  Kiitos ja samoin sinne teille - hyvää juhannusta! ☼

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollin nukkuu nytkin iltapäivätupsluureja Karin kanssa. Niin söpöä!

   Toivottavasti saatte nauttia suloisesta suvisäästä juhannuksena!
   Rapsutuksia tytöille!

   Poista
 2. Kolmen viikon kesäloma on ollut varmaan Ollin mieleen, puhumattakaan teistä palvelusväestä. Suomalainen kesä on aina ollut villasukasta shortseihin-rallia ja hiukan sellaista se tuntuu olevan täälläkin.
  Meillä isännän villapipo on käden etäisyydellä, kaiken varalta ja emännän villasukat ovat tyynyn alla. Vili on enemmänkin tuota talvityyppiä, vilpoista sen olla pitää!
  Jaksan aina vaan ihmetellä tuota mäyräkoirien saa-, ei kun suolistusviettiä noiden lelujen suhteen. Taitaa olla oikein rotumääritelmässäkin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli ainakin suolistaa kaiken ihan mielellään, mutta ensin tietenkin operoidaan korvat yms. ulokkeet pois.

   Poista
 3. Joskus se vaan kolahtaa - lelu nimittäin ja se kestää ja kestää.

  Hyvää juhannusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kari on vieläkin elossa. Tänään sisälmykset vuosivat takkahuoneen lattialle, mutta emäntä laittoi ne takaisin.

   Poista
 4. Hyvää juhannusta myös sinne! Ollille paljon tipahtaneita makkaroita rillistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Elvis! Toivottavasti sullekin on nakki napsahtanut.

   Poista
 5. Villasukat ja shortsit ovat olleet täälläkin käytössä molemmat. Ei Ollilla ihan täyttä tappajaviettiä ole, kun kerran Kari Karkkari on vielä aika kuosissaan:) Se oli justiinsa tuommoinen, johon Ossi kanssa rakastui, hellitteli sitä noin vuorokauden ja sitten pisti alle viidessä minuutissa ihan atomeiksi kiltin antajan istuessa vierellä:) Se vuorokausikin oli jo jotain niin ihmeellistä, että luulin kanssa tuon koiran "järkiintyneen", mutta ei. Äidille kanssa onnea tytön syntymäpäivästä ja tytölle kanssa!! Mukavaa juhannusta! Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja toivottavasti teillekin on tullut kiva juhannus kolarista ja ruokakaupan kiinniolosta huolimatta.

   Poista
 6. Loistavan mahtavaa ja makkararikasta juhannusta!

  VastaaPoista
 7. Hyvää juhannusta ja PALJON LÄMPÖÄ, että on hyvä tupsluurata!
  Muiskut Olli-pojalle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mirkku-ihanuudelle aurinkoiset terveiset <3

   Poista
 8. Lämpöä sen olla pitää, mäyräkoira vaihtaa paikkaa sen mukaan, missä on lämpimintä. Kari Karkkari on yhtä kuin meidän Paavo-mäyriäinen, eli samanlainen löytyy meiltäkin, tosin tällä hetkellä talletettuna yläkertaan.

  Onnittelut Nooralle täältäkin, ja hyvää juhannusta koko teidän laumalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei lämpö luita riko, sanoi pappa-vainaa.

   Poista
 9. Onnellinen Olli, kun emäntiä riittää ;)
  Mukavaa juhannusta, toivottavasti lämpöä riittää teille asti, meiltä ainakin saisi muutaman asteen, kun emme välitä kovin kuumasta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, me otetaan vastaan kaikki ylimääräiset asteet.

   Poista
 10. Ollille ja ihmisilleen manitot ja iloiset Jussit! :) Saapa nähdä tuleeko vielä vettä niskaan; mäyräkoiramiehet varautuvat sadesäähän vetämällä unta palloon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ja kivaa juhannusta AA-kerholaisille! Toivottavasti sade pysyy kaukana!

   Aamulla nurmi oli märkää ja mäyräkoira teki 10 metrin aamulenkin. 5 metriä portilta, pissat ja kakat, sitten 5 metriä takaisin kotiin.

   Poista
 11. Kääk, lelut ei säily hengissä vaikka mäykky olisi vanhempi :/ Tässä turhautunut siitä, kun Manu-termiitiltä hajoaa kaikenlaiset lelut (ne kaupan ns. kestävimmätkin), pedit ja syö omistajiensa vaatteet, matot jne. Nyt hajosi viimeinen lelu. Lelu, joka oli lempilelu. Ei kai tässä auta muu kuin pelkät luut, mutta sitten hajoaa varmaan huonekalut ja lisää vaatteita. Tässä on dilemman edessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Leluja ei ole koskaan liikaa eli aina kun sopiva osuu kohdalle niin ostettava se on. Heikoimmassa hapessa olevat joutavat uuden tilalta pois.

   Poista
 12. Meillä on varmaan Karin kaksoisveli. Sen nimi on Mäykseri, koska se on ihan selvästi mäykyn ja naukserin risteytys, siis mäyräkoiran ja kääpiösnautserin. Meidän kakkossuosikki skunkin jälkeen. Skunkki on ykkönen, koska siinä on vinku molemmissa päissä.
  Sopivaa kesää kaikille meille koirille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kari on jo aika heikossa kunnossa, vinkuvonku on kadonnut ja pää on kiinni enää hiussuonen varassa. Kovin on ollut kiva kaveri.

   Sopivaa kesää sinullekin!

   Poista
  2. Voi Kari-parka! Kepeät mullat hänen haudalleen! Velipoika Mäykseri tuli meille Honkkarista, ehkä siellä on joku veli vielä jäljellä.

   Poista
  3. Mökkipaikkakunnan halpahallista löytyi Karin sukulaistyttö Bella.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!