torstai 30. toukokuuta 2013

Kesä - siitä meidän koira tykkää

Nyt on mäyräkoiralla tarpeeksi lämmin. Tänäänkin lämpötila on kohonnut 30 asteeseen. Tätä sitä ollaan koko pitkä syksy-talvi-kevät odotettu. 

 Asfaltilla tarkenee hyvin ottaa pikkutupsluurit päivystyksen ohessa. 

Jälleen kerran aidan toisella puolella on ruoho vihreämpää. Kappas vain, omalla puolella onkin vain kivilaattaa...

Ei meillä muuta, jatketaan pihahommia ja pihapäivystystä. Aurinkoisia kelejä kaikille seuraavaksi kolmeksi kuukaudeksi. Meillä ei valiteta!  18 kommenttia:

 1. Just katselin säätiedotuksista, että onpas teidän korkeudella ollut lämmin. Tais tarjeta.... Ei valiteta, meillä oli sellaista kahtakymmentä:) Tasataan se kymmenen astetta joka oli eroa, niin kummallakin on hellettä:) Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt on kaksi viikkoa ollut tätä samaa. Ihana töiden jälkeen vaihtaa sortsit ja toppi ja hillua niillä sitten loppupäivä. Ollaan grillattu joka päivä, mutta eilen tuli miehelle grillimitta täyteen ja esitti toiveen bataattikeitosta. Sitä saa, mitä tilaa :D

   Kyllä se teidän 20 astettakin ihan kesäistä on. Voin täältä lähettää virtuaalisia lämpöaaltoja ja tietenkin valoista yöaikaa. Meillä on päivän pituus 20 tuntia 30 minuuttia. Kyllä näkee hyvin.

   Terkkuja!

   Poista
 2. Ihan samanlaiset tunnelmat täälläkin! Me nautitaan lämmöstä eikä todellakaan valiteta siitä, että kerrankin tarkenee. Muiskut aurinkotupsluuraajalle!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muiskistamuiskis takaisin! Kyllä kesä on ihmisen ja koiran parasta aikaa.

   Poista
 3. Ai nyt on sopivan lämmintä Ollille? Siellä sitä piisaa, eikä meilläkään valiteta, 25 on aiva ideaali, yhtään enemmän on meille liikaa. Kävelyllä Vilma heittäytyy jokaiselle varjoisalle nurmikolle makoilemaan. Tekisi melkein mieli istua viereen ja jäädä katselemaan maailman menoa puunrunkoon nojaten.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koira makoilee vuorotellen auringossa ja vuorotellen varjossa. Vaihtelu virkistää ilmeisesti. Autossa Olli nauttii ilmastoinnin viilentävästä tuulahduksesta, mutta ulkotuuli ei nyt ole viilennystä tuonut. Merikin lämpenee nopeasti.

   Poista
 4. Moro kuoma! Näyttää vähän siltä, että tosta verkkoaidasta ei pujahda Olli ulos, eikä siilit sisään. Pidetään lämmintä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän tänään toisesta kohdasta kaivautua naapuriin, mutta äippä tuli komentamaan pois ja rakensi kohdalle esteen. Tosi tylsää.

   t. Olli

   Poista
 5. Juu, meilläkin on yksi kesää rakastava mäyräkoira, joka tykkää ottaa tupsluureja auringossa. Rilla sitten läähättää varjossa kieli metrin ulkona suusa. ;D

  Kyllä kesä on ihmisen ja (mäyrä)koiran parasta aikaa! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kommentit jääneet ihan unohduksiin, ups. Sitä se helle teetti, kun ei viitsinyt sisällä/koneella olla ollenkaan. Nyt ollaankin palattu takaisin normaalikesälämpöihin... valitettavasti.

   Poista
 6. Mä oon kans nauttinut lämmöstä ja uinut Oulujoessa. Ja mulla on samalaiset valjaat ku sulla! Me ollaan samiksia!

  VastaaPoista
 7. Aivan mahtavat mäyräkoirakelit on ollut - tosin eilen Tukholmassa satoi vettä, onneksi seura oli mitä mahtavinta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä seura, parempi mieli!

   Poista
 8. Kesä on varmasti mäyräkoirien - ja kaiken muunkin elollisen - mielestä parasta aikaa Suomessa! Toivotaan, että kelit jatkuu koko kesän tällaisina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kelit ovat valitettavasti hieman viilenneet ja koira viihtyy paremmin sisälläkin. Tarkkaillaan tilannetta ja säätiedotusta... kivaa kesää joka tapauksessa.

   Poista
 9. Aidot mäyräkoirakelit sen kun jatkuvat! Ollin blogi hienoinen yksityiskohtineen ja mäyräkoiramaisuuksineen tekee siitä selvästi alansa kärkeä. Toivottelemme talon vahdille hyvää lähestyvää juhannusta ja paluuta blogimaailmaan kun kiireiltään ehtii. Tarkkailija Länsi-Hgin kulmalta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos toivotuksista ja sitä samaa eli lämpimän kesäistä juhannusta mekin toivomme teille. Ollilla ei hirveitä kiireitä ole, mutta emäntä on ollut "muka" kiireinen pihahommien kanssa.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!