sunnuntai 27. lokakuuta 2013

Ollin normaaliaika

Sunnuntaiaamu klo 6:45. Koira tepsuttaa makuuhuoneeseen ja ponkaisee etutassut sängyn reunalle. Mistäs nyt puhaltaa, kun aamuruoka-aika (klo 5:30) on mennyt ohi  ja aamulenkkiaika (klo 6:00) samoin? Eihän se auttanut muu kuin nousta ylös ja saman tien koira meni eteiseen istumaan vaatehuoneen oven taakse. Kyllä Olli tietää, missä ruoka-astia on! 

Ulkoilu ei kyllä ole ollut viime päivinä koiran mielipuuhaa. Maa on jatkuvasti märkä, vettä siis sataa ihan joka päivä. Ollin tassuvälit eivät tykkää yhtään näistä kelistä ja jatkuvasti veri vuotaa jostain välistä lenkin jälkeen. Bacibactilla ollaan saatu välit pysymään kuitenkin ihan tarpeeksi hyvinä. Mahtaakohan kylmänkosteat kelit vaikuttaa myös niveliin? Onko koirilla reumatismia?

Kotiväki kävi viikko sitten Haaparannan Ikeassa ja Olli sai uuden kaverin. Kissa ristittiin Pelleksi ja mieluinen kaveri ollut. Kestävää tekoa.

Lokakuu loppuu kohta, onneksi. 

18 kommenttia:

 1. Säntillinen äijä tuo Olli. Pitää kotiväkensäkin ajan tasalla. Hyvä koira.
  Pitkää ikää Pellelle toivottaen ja parempia kelejä sinne pohjoiseen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kelit lämpenee, mutta kevättä kohden tässä mennään joka tapauksessa.

   Poista
 2. Harkkätassuinen kaveri, toivotaan siis tällekin talvelle aikaista alkua. Tekis hyvää meille muillekin, niin olis valoisampaa. Viime syksynä meni aika hyvin.

  Koira heräsi meillä yhdeksältä ja minä kymmeneltä. Käänsin sitten jo ihan mielelläni kelloa taaksepäin. Huomenna alkaa taas kuuden herätykset.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen sairauslomalla ja seurakoira nukkuun näköjään tuonne iltapäiväkahteen asti. Näin siis koira kuluttaa varmaan aikansa ollessaan yksin kotona.

   Poista
 3. Vaan minäpä kuuntelin uutisia. Ja heräsin kesäaikaa klo 6,30. Isäntäväki oli ihan ihmeissään, kun ne kuvitteli, että mä heräsin jo jotain 5,30... Paitsi nyt illalla mä simahdin jo seittemän aikaan... Emäntä odottaa mielenkiinnolla tulevaa aamua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä meidän koira äkkiä sopeutuu uuteen rytmiin, siis ruokailurytmiin. Nukkuahan sitä pitää melkein koko ajan.

   t. Ollikka

   Poista
 4. Kiva kaverikuva Ollista ja Pellestä! Voihan Ollin varpaat. Tosi harmillinen vaiva. Toivotaan kelien paranevan varvasystävällisemmiksi.
  Meillä Párek ei kuuntele uutisia eikä säätiedotuksia vaan sadetta. Pienimmänkin tihkun kuulee hyvin ja tietää pysytellä piilossa, kun lenkin aika lähestyy ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli pysähtyy ulko-ovella haistelemaan ilmaa. Kostea sää saa koiran perääntymään pari askelta, mutta kyllä ihminen raakamaisesti määrää koiran ulkoilemaan säännöllisin väliajoin.

   Poista
 5. Voi tuota sadetta, tuota ilkimystä joka kastelee kaiken. Massun ja tassut ainakin. Ja sitten tuulee niin että meinaa korvat lähteä irti. Sisällä on parempi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on. Sisällä on tyyntä ja lämmintä.

   Poista
 6. Eikö Olli halua pitää tossuja märällä kelillä?

  VastaaPoista
 7. Joo, olipa kesä- tai talviaika, niin koiran vatsa ilmottaa, kun on aika oikea aika syödä. Hmm... toi lelu... ja kaikki jäsenet vielä tallella?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on Pelle vielä yhtenä kappaleena. Eilen oli nimittäin jänispäivä ja Pelle oli lepolomalla.

   Poista
 8. Hauska Pelle-kaveri. Terveisiä täältä kuraisesta etelästä kanssa. Voi, kun on synkkää. No puolen vuoden päästä taas helpottaa. Siihen saakka voisi olla talviunilla:) M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on synkkää. Iltaisin ei näe eteensä - ei koira, ei emäntä. Märkä musta maa imee otsalampun valotehonkin. Minä olen sairauslomalla, tämä siis on melkein talviunta kun nukutaan Ollin kanssa kellon ympäri.

   Poista
 9. Sä heräätkin tosi aikasin, Olli! Mä nukun tohon aikaan vielä sikeesti. Mielelläni nukun mahollisimman pitkään.
  Kuule, Olli-kulta, tuu tänne mun viereen, niin saat vierihoitoo. Voin kääriä sut villasukkiin, ettei sulla oo kylmä. Villasukkiahan reumatismiin kai suositellaan? Muiskut!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun on Mirkkuseni pakko herätä, kun arkena kotiväki lähtee aikaisin töihin. Onneksi pääsee sit takaisin jatkamaan unia peiton alle.

   Mää tulisin vaikka heti, mutta kun emännän mies lähti autolla töihin niin ei päästä millään. Reumatismiin auttaa myös lampaankarvapeitto, se on kyllä ihana!

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!