sunnuntai 12. joulukuuta 2010

Pakkaspäivän pikalenkki

 Lauantaiaamuna pakkasta oli -20 C ja niin sitä oli tänään sunnuntainakin.
Aurinko on noussut näkyviin taivaanrannasta laskeakseen jälleen. Päivän pituus tänään 3 h 49 min.

Ollaan käyty pikalenkeillä, Ollilla palelee tassuja eikä päälenkittäjän astma tykkää kylmästä ilmasta myöskään.  Kaunista metsässä on joka tapauksessa.




6 kommenttia:

  1. Komea kolli tuossa alimmassa kuvassa! Tai ei Olli varmaan tykkää, jos sanotaan kolliksi:( Toivottavasti kelit muuttuvat kohta teille suotuisammiksi.

    Täälläkin on tänään ja -20, kun ei tuule, on ihan mukavaa. Vilma ei ole arastellut kylmää, ihme kyllä, ja emännnänkin astma oireilee vasta -30:ssä.

    VastaaPoista
  2. Katriina: Kiitos, komea on poika meidänkin mielestä, mutta komeita ovat mäyräkoirat yleensäkin. Ja tyttökoirat kauniita tietysti.

    Päälenkittäjän astma ei kestä kahta asiaa: pakkasta ja aitoa joulukuusta, joten meillä onkin "ikikuusi".

    VastaaPoista
  3. Eipä kyllä tosiaan ole viime päivät täällä Oulussa suosineet mäyräkoiran ulkoilua. Saisi jouluksi vähän laihtua, että voisin kunnolla ulkoilla :)

    VastaaPoista
  4. On se Olli vaan komea.Viikonloppuna oltiin Helsingin messukeskuksessa näyttelyssä ja siellä oli todella paljon komeita ja kauniita mäyräkoiria :) On ne vaan ihania. Mistä olet hankkinut Ollille tuollaisen fleece -puvun?
    T: Anne (Veeran ja Eeron emäntä)

    VastaaPoista
  5. Komealla Ollilla on koemat varusteet pakkasta vastaan. Toivottavasti pakkanen laskisi sen 10 astetta että pääsisi kunnolla lenkkeilemään taas. Sisällä rupeaa tulemaan tylsää! :D

    Mukavaa joulunalusaikaa!

    VastaaPoista
  6. Anne, Veera ja Eero: kiitos. Ollin hurttapuku on ostettu viime talvena puoleen hintaan mustista ja mirristä. Pukua on korjattu leikkaamalla takaosa pois ja lahkeista resorit. Olli on näet hieman ronkeli vaatteiden suhteen.

    Nelli: Olli kiittää kehuista. Tyttökoirien kehut ovat mieleen. Nyt on luvattu vähemmän pakkasta, mutta enemmän tuulta, joten yhtä kylmältä tuntuu edelleen.

    VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!