sunnuntai 20. maaliskuuta 2011

Mitä viisivuotias mäyräkoira tekee päivisin? Köllitään sohvalla, välillä venytellään ja sitten taas köllitään. Köllitään sohvalla karhun kanssa samassa asennossa. 


Köllitään sohvalla masentuneena sen vuoksi, että mies on kasannut lumet olohuoneen ikkunan eteen. Näkyväisyys tielle on nolla.

No, eihän Olli toki koko päivää ole pelkästään sohvalla köllinyt. Ollaan me välillä käyty lenkilläkin. Nautittu kauniista, aurinkoisesta kevätpäivästä.

Olli kiittää kaikkia ystäviään syntymäpäiväonnitteluista. 

Kotiväkeä Olli kiittää lihaisesta syntymäpäiväateriasta ja isosta puruluusta.

6 kommenttia:

 1. Harmillista jos ikkunasta ei näe ulos:( Meilläkin on ikkunan korkeudelta lunta, mutta eipä meillä näy muutenkaan kun metsää...

  VastaaPoista
 2. Sirpa, ehkä jo parin kuukauden päästä näkymät ovat parantuneet.

  VastaaPoista
 3. Hei,
  kiitos Ollille ja päälenkittäjälle ehdottomasti blogimaailman lämminhenkisimmästä ja aidoimmasta mäykkyblogista. Päivän ilahduttajaa ei saa siis lopettaa. Myöhästyneet onnittelut vielä Ollille ja paljon rapsutuksia. Päivänsankarille voi kertoa etta kevät on tulossa ja kyttäysasemat paranevat päivä päivältä. Miten pitkiä lenkkejä muuten hän tapaa tehdä? Entä voiko Ollin jättää ilman maailmanloppua turvalliseen hoitoon?

  VastaaPoista
 4. Anonyymi, nöyrimmät kiitokset sanoistasi. Olemme mykistyneitä...

  Mäyräkoira heräsi tänä aamuna lumisateeseen, joten se siitä keväästä. Huoh.

  Huonolla ilmalla (Ollin mittapuun mukaan kova pakkanen tai vesisade) koiran mielestä sopiva lenkki kestää noin 10 minuuttia. Normaalipäivänä aamulenkki on 30 min pituinen, iltapäivällä tehdäään pissapyrähdys, viiden - kuuden maissa 1-2 tunnin lenkki ja sitten illalla vielä pikkupyrähdys iltapissalla. Jos on hyvät ilmat ja kotona porukkaa, Olli pääsee päivällä pitemmälle lenkille. Esimerkiksi tänään vietän opintovapaata kotona, joten lähdetään pitkälle lenkille aivan kohta eli aamuyhdeksän aikaan.

  Olli on jäänyt kotiin aina niin, että joku kotiväestä on hoitamassa. Vieraan hoidosta ei ole mitään kokemusta. Maailmanloppu ei ole tule, vaikka osa porukasta on poissa, mutta ikävä vaivaa selvästi. Olli istuu sohvan käsinojalla tuijottamassa tietä ja pihaa, josko kohta sieltä joku tulisi.

  VastaaPoista
 5. Viisivuotiaalla mäyräkoiraherralla on oikein hyvä tapa viettää päiviään :) Alfie olisi kateellinen Ollin kyttäyspaikasta, olkoonkin että näkymä on hetkellisesti estynyt :) Onneksi lumet ovat alkaneet sulaa vinhaa vauhtia ja kohta ollaan jo kesässä! =) Ihanasti nytkin aurinko vielä paistaa ja lämmintä on lähipäivinä luvassa. Toivotaan kovasti, että meteorologit ovat osuneet oikeaan ja saadaan nauttia ennätyslämmöistä tähän vuodenaikaan!

  VastaaPoista
 6. Maria, vaikka kesän tulossa on välillä pientä takapakkia, niin kyllä se sieltä vielä tulee :)

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!