keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Ulkoilemassa hyvällä säällä

Yöpakkasista huolimatta päivälämpötilat ovat olleet mainiot ulkoiluun ja aurinkokin on paistanut siniseltä taivaalta monena päivänä. 

Ulkoilulenkit ovat suuntautuneet merelle, onpas Olli päässyt jo toisenkin kerran miehen kanssa hiihtolenkille. Meren jäällä hanki kantaa Ollia, joten meno on hurjaa.
Ulkoilun jälkeen on hyvä kölliä sohvalla auringonpaisteessa.

Aamulenkin jälkeen emännällä ja koiralla oli henkien taistelu; Olli hyppäsi sohvalle syömään luuta ja emäntä komensi koiran alas. Kun silmä vältti, koira teki saman uudestaan. Ja vielä yhden kerran. Kolmannen (jo hieman kovaäänisemmän) komennon jälkeen koira luovutti - vei luun keittiöön ja siirtyi makoilemaan sohvalle ilman luuta.

(Syyllistävä katse emännän kiellettyä luun syönnin sohvalla)

8 kommenttia:

 1. Meillä samat kujeet jäällä. Mites isäntä pärjää koiran ja suksien kanssa, onko Olli kiinni kun käyvät hiihtämässä? Pystyin pitämään Terapeuttia irti kun täällä ei muita yleensä jäällä näy. Se ei kyllä piittaa vaikkei hanki kantaisikaan. Suloinen on Olli surkeudessaankin! Ihana alin kuva!

  VastaaPoista
 2. Kyllä on kummasti piristänyt tuo taivaalla möllöttävän pallo :) Aamullakin tuntuu mukavalta lähteä koiran kanssa lenkille ennen seitsemää, kun valon määrästä näkee, että on päivä eikä yö. Ja mäyräkoiralla on totta kai kevättä rinnassa, niin iloisesti loikkii.

  VastaaPoista
 3. Olli Suklaasilmä <3
  Älä sure, moni muukin mäykky joutuu säilyttämään arvokkaita luita lattialla. Olet kyllä juurikin sen näköinen, ettet ole vielä luovuttanut tätä ottelua ;))

  VastaaPoista
 4. Meillä täällä sama juttu. Puruluun kanssa hypätään sohvalle, kurkitaan selkänojan yli, että näkeekö varmasti joku ja sitten kun ottaa askeleenkin sohvaa kohti, sieltä tullaan heti alas, vain että voidaan kohta hypätä sinne uudestaan. Ärsyttävää! :D

  Talvi on kauniskin, vaikkakin kestänyt nyt ihan liian pitkään, mutta kevätaurinko on kyllä huumaava! Tulee niin valoisaa jo niin nopeasti ja aamulenkeissä on ihan erilainen fiilis kuin pimeään aikaan :)

  Olli näyttää juurikin siltä miltä vain mäyräkoira voi näyttää kun sitä on kielletty tekemästä jotakin kivaa ;) Tuo katse, tuo katse...

  VastaaPoista
 5. Poika taitaa viihtyä ladulla:)
  TEillä on emännällä hyvin auktoriteetti hallussa.

  VastaaPoista
 6. Sohvi: Olli ei valitettavasti saa olla vapaana hiihtolenkeillä. Fleksi on kiinni miehen juomavyössä ja koira hölkyttää hiihtäjän edessä. Olli saattaa tosin kesken menon pysähtyä pissalle :)

  Sunan: Ja kohta päivä pitenee illasta, kun reilun viikon päästä siirrytään kesäaikaan.

  Mai: Ihmisen ja koiran yhteiselo on jatkuvaa kasvamista ja kasvattamista.

  Maria: Mäyräkoira on niin sinnikäs, niin sinnikäs...

  Katriina: Olli todellakin viihtyy ladulla. Emännän auktoriteettia koetellaan harva se päivä.

  VastaaPoista
 7. Onpas Olli joutunut valitsemaan kahdesta rakkaastaan, sohvasta sekä luusta. Voi toista pientä.

  VastaaPoista
 8. Sheriffit: kotiväki on alkanut lipsua luun syöntipaikkojen suhteen, mutta sohvalla sentään ei syö kukaan muu kuin ihmisväki.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!