sunnuntai 27. maaliskuuta 2011

Virkistyspäivä Virpiniemessä

Lauantaina oli miehen työpaikan järjestämä virkistyspäivä Virpiniemessä. Meillä kun ei ole enää lapsia, jotka haluaisivat osallistua lasten hiihtokilpailuihin (tai yleensäkään minkäänlaisiin hiihtotapahtumiin), otimme Ollin mukaan. 

Pienen pakkasen lisäksi oli pureva tuuli, joten emme itsekään ottaneet suksia mukaan vaan lähdimme kävelylenkille merelle.

Täällä pyörä- ja kävelytiet olivat vielä lumessa (huonosti aurattu sanoisi kaupunkilainen).

 Kävelimme ihan pokkana latu-urien välissä. Siitä olivat muutkin menneet. Sitä paitsi hanki oli niin kovaa, ettei uralle jäänyt mitään jälkiä. Emmekä nähneet yhtään hiihtäjää. 

Ei ole ruuhkaa, tuumii Olli.

 Ja tästä kun jatkaisi eteenpäin, pääsisi Ruotsiin. Tosin täytyisi uida parin laivaväylän yli.

3 kommenttia:

  1. Silloin kun ei ole ruuhkaa on mäyriksenkin hyvä tepastella!! Mahtavat merimaisemat - vaikkakin vielä jäässä tiet:) Hyvää kesäajan alkua toivottavat M-L ja sohva-Ossi (joka tosin pitkällä lenkillä jo aamusta miehen kanssa).

    VastaaPoista
  2. Kivoja lenkkeily kuvia taas! :) Kuten Marja-Leena jo sanoikin, upeat ovat merimaisemat. Meillä on päästy jo pariin otteeseen nauttimaan sulista kävelyteistä, mutta kun viikon aikana on useaan otteeseen satanut lunta, kaikki tiet ovat taas peittyneet jäiseen sohjoon.

    VastaaPoista
  3. Olli pääsikin tasaiselle. Kävimme muutama vuosi sitten Virpiniemessä ilman suksia kävelemässä talvella, oli ihana nähdä taas ne pikku kummut, joita on siellä kaikkialla. Lapsena kävimme aina Virpiniemessä talvella, nostalginen paikka! Sitä paitsi nimenikin on Virpi:)

    VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!