maanantai 6. kesäkuuta 2011

Helteistä viikkoa

Ilmatieteenlaitos on luvannut täksi viikoksi mäyräkoiran unelmakeliä: aurinko paistaa, lämpötila hipoo hellerajaa joka päivä eikä sateesta ole tietoakaan. Aamu- ja keskipäivän Olli viettää kotiväen työssäkäymisen vuoksi sisätiloissa, mutta iltapäivästä iltaan asti eletään avointen ovien päivää. Ulko-oveen on viritetty oviverho hyttysten varalle. Mäyräkoiralle verho ei ole edes hidaste.

Ja mikä parasta: kotiväki ruokailee ulkona jokaisena lämpimänä päivänä. Joskus saattaa mäyräkoirakin saada palasen grilliherkkua...

6 kommenttia:

 1. Olli on ilmeisesti asemissa aurinkotuolissa odottamassa niitä herkkuja? :) Ihanat on ilmat :)

  VastaaPoista
 2. Hurmaava Olli!

  Täälläkin syötiin vloppuna grilliherkkuja, oli mäyräkoiralla juhlaa kerrakseen.

  Mittari kipusi yli +25 asteen tänään ja se jos mikä oli mäyräkoiralle liikaa. Puoleen väliin lenkkiä jaksettiin ja sitten loppui voimat, vaikka vesitankkaus tehtiinkin. Pitänee siirtyä siis pitkiin iltalenkkeihin iltapäivälenkkien sijasta.

  Lämmintä viikon jatkoa! :)

  VastaaPoista
 3. Maria, näistä ilmoista taidetaan saada nauttia koko viikon. Mäyräkoira tykkää auringosta yhtä paljon kuin grillimakkarasta.

  Ansku, vesi on paras janojuoma myös meille ihmisille näillä helteillä. Koira sen jo tietää.

  VastaaPoista
 4. Alma rrrakastaa aurinkoa. Parasta on kölliä vatsa kohti taivasta. Juominenkin meinaa unohtua, kun pihalla on niin paljon tutkittavaa ja kun ei tutkita voi ottaa aurinkoa!

  VastaaPoista
 5. Huomisesta eteenpäin meidänkin pitäisi saada mäyrisilma tänne etelään. Tänään ei ollut kuin 17 ja tuuli. Kohta nautitaan kaikki! Terveiset Kirkkonummelta ja Ollille paljon grilliherkkuja -tai ainakin sen verran mitä vatsa kestää:) Terveiset Kirkkonummelta M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 6. Alma ja kumppanit, nyt nautitaan auringosta ja yritetään tankata lämpöä luiden alle talven varalle.

  M-L ja Ossi, aurinkoista ja lämmintä ilmaa toivotaan teillekin!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!