lauantai 11. kesäkuuta 2011

Terveisiä tropiikista...

...tai ainakin siltä tuntuu! 
Koko viikon ajan olemme saaneet nauttia yli +30 asteen lämpötiloista ja alkaahan lämpöä rakastava maastonakkikin hyytyä. Pihalla on etsittävä varjoinen paikka, auringossa ei enää koira jaksa olla. Olli ei ole mikään kova juomari, joten ruokanappulat tai liha ollaan tarjottu veden kanssa samasta astiasta. Näin menee alas sekä ruoka että juoma. Ruoan määrää on pitänyt vähentää, koska lenkkeily on helteillä mahdotonta. Aamulenkki on normaalin pituinen, mutta päivän muut kävelyt noudattavat samaa kaavaa kuin -30 asteen pakkasilla. Vähän aikaa ja vähän matkaa. Ja sitten taas kotiin vaaka-asentoon lepäämään. 
Huomisesta alkaen helteet väistyvät (näin on säätiedotuksissa luvattu). Emäntä tykkää lämpimistä keleistä, mutta koiran takia toivon viilenevää. +20 astetta olisi ihan sopiva...

3 kommenttia:

 1. Terveiset tropiikkilandiaan! Koittakaa kestää. Lämpö on kyllä ihanaa. Nyt mekin olemme saaneet nauttia kaksi päivää täällä Porkkalan niemellä yli +25 asteesta ja koira tuntuu vähän letkulta. Terveiset Ollille! Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 2. Nyt tuntuu niin kauhean kylmältä kun ropsii vettä ja on jokin sellainen vaatimaton 15 astetta! Ja vielä eilen illalla marisin, etten kykene nukkumaan kun tuntui, että olisi mennyt lämmitettyyn uuniin yöpuulle. En marise enää, helteet takaisin ja heti! :)

  VastaaPoista
 3. M-L ja Ossi, saittehan tekin hellettä! Meillä oli tänä aamuna vain +12, kyllä oli mäyräkoira eloisa lenkkikaveri pitkästä aikaa.

  Maria, kyllä lämpöä pitäisi se reilut +20 olla, että tuntuisi kesältä.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!