sunnuntai 5. kesäkuuta 2011

Pihapäivystäjä

Lauantaina emäntä ja kuopus lähtivät kiertämään ylioppilasjuhlia Pohjanmaalle ja Olli jäi kotiremonttimiesten kanssa tekemään uutta takkahuonetta. Mies oli keksinyt Ollille oivan ajanvietteen: koira takapihalle vahtimaan siilejä. Kolme tuntia Olli oli päivystänyt aidan vieressä. Ei saalista. Onneksi.

Perjantaina Olli oli saanut itsensä tungituksi pihavaraston kaukaisimpaan nurkkaan ohi vanhojen styroksien ja rautojen, polkupyörän ja lumikolan. Ja minä takia: siili kulki varaston ja aidan viertä, mutta onneksi naapurin puolella. En ymmärrä, miten koira oli selvinnyt ehjin nahoin nurkkaan, koska jouduin siirtämään kasan tavaroita saadakseni koiran pois varastosta. Ja itse revin käteni rautoihin. Koira oli tietenkin henkisesti loukkaantunut emännän keskeytettyä saalistamisen.

7 kommenttia:

 1. hahah miten te huomasitte että ollitus oli siellä nurkassa? =D

  VastaaPoista
 2. Täällä kovaa haaveillaan omasta pihapläntistä, jotta mäyräkoira saisi paimentaa ja laiduntaa oman mielensä mukaan ainaisen narussa roikkumisen sijaan. Vielä joskus! :)

  Rauhallista sunnuntaita pohjosiin! :)

  VastaaPoista
 3. Noffe, leikkasin takapihalla nurmikkoa ja silti kuulin koiran haukkuvan jossain. Suunnistin vain ääntä kohden... Terkkuja täältä kaikille sinulle <3

  Ansku, pienikin pihapläntti tekee onnelliseksi. Toivotaan, että joskus teilläkin vahtikoiralla on oma pihareviiri!

  VastaaPoista
 4. Kolmen tunnin päivystys osoittaa jo pohjalaista päättäväisyyttä. Aikamoinen suoritus jopa mäyräkoiralta! Tuota nurkkaan päätymistä en myöskään ihmettele. Mäyrikseltä onnistuu monet metkut.Onneksi Olli ei satuttanut itseään nurkkaan mönkiessään. Terveiset Kirkkonummelta M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
 5. M-L ja Ossi, siiliä kytätessä aikakin unohtuu :)

  VastaaPoista
 6. Teiltäpä löytyykin Ollille kovasti työtä, kun siilit kulkevat aivan miten sattuu mäyräkoiran reviirin viertä ;D
  Meilläkin haaveillaan omasta pihasta, edes postimerkin kokoisesta. Ehkä sitten joskus...

  VastaaPoista
 7. Sunan, toivotaan että Pinjakin saa jonain päivänä päivystää omalla pihalla.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!