perjantai 22. helmikuuta 2013

Päivälenkki hyvän sään aikana

Kauniina päivänä olen lähtenyt vähän aikaisemmin tai ainakin heti liukuman alettua töistä kotiin ja Ollin kanssa päiväkävelyllä. Pitkän ja harmaan talven aikana haluan nauttia jokaisesta aurinkoisesta päivästä. Hanget hohtavat ja yöpakkasista huolimatta päivällä ei enää kylmyyskään kangista meitä kumpaakaan.


Perjantaina olen ollut saldovapaalla ja tällaiseen nelipäiväiseen työviikkoon voisi tottua hyvinkin äkkiä - minuutissa kenties. Vapaapäivä on mennyt mukavasti korvapuustitehtailun merkeissä ja koiran kanssa lenkkeillessä. Kotona Olli onkin sitten nauttinut auringonpaisteesta sohvalla makoillen. Ja vielä edessä hiihtolenkki ennen saunaa. 

Aurinkoisia ulkoilukelejä kaikille!

16 kommenttia:

 1. Kuulostaa ihan siltä, että vapaasta perjantaista osataan ottaa ilo irti. On ihanaa päästä ulos silloin kun aurinko paistaa, tosin meillä se oli tänään jo taas pilvessä. Toivottavasti sillä suunnalla jatkuu hyvät kelit, kun suuntaamme taas huomenna Ouluun.

  Latua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylläpä teillä on alkanut Oulun loma hyvissä merkeissä - ainakin jos ilmoja katselee. Tänäänkin aivan mahtava ilma!

   Poista
 2. Koira ja korvapuustit - voisiko olla parempaa perjantaiseuraa?:D
  Ihanaa viikonloppua teille, saatte nautiskella kanelihuuruista,
  te onnenpekat!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja sunnuntaiseurana nuoripari! Lisää rapsuttajia, Olli tykkää.

   Poista
 3. Aurinko tekee ihmiselle ja koiralle tosi hyvää! Ihanaa, että pääsitte tekin taas siitä nauttimaan! <3

  Rentouttavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 4. Minäkin lähdin eilen heti töiden jälkeen koiran kanssa lenkille. Ihan eri fiilis, sekä itsellä ja koiralla. Koirakin vaan meni ja meni... mutta pakko oli jossain välissä palata kotiinkin. Toivottavasti viikonloppu menee yhtä mukavissa keleissä.

  Minulla oli myös tuossa syksyllä jakso, jolloin tein 4-päiväistä työviikkoa. Totuin siihen samaten alle minuutissa... Jos maailmassa selviäisi ilam rahaa, voisin jättää leipätyön sikseen. En ymmärrä niitä, jotka pohtivat, että mitä tehdä sitten eläkkeellä. Minulle se ei ole kyllä ongelma. Mutta rahojen riittävyys tässä vaiheessa on...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään ollaan tehty kaksi lenkkiä: aamulla 6 km ja päivällä 4 km. Kyllä koiraa nyt nukuttaa :)

   Huomenna töihin ja 5-päiväinen työviikko. Huokaus.

   Poista
 5. Hei!Täälläkin ollaan tällä viikolla käytetty työaikaliukumaa hyväksi ja karattu vähän aiemmin koirien kanssa lenkille. Kyllä tuo kevätaurinko on niin koukuttava! :)

  Teille olisi haastetta täällä: http://meandthemayrakoira.blogspot.fi/2013/02/haastetta-pukkaa.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos haasteesta, tartumme siihen myöhemmin... en ole siis kaikkein paras ja vikkelin näissä haastehommissa.

   Toivotamme aurinkoista ensi viikkoakin!

   Poista
 6. Nelipäiväinen työviikko olisi ihana. Ehtisi levätä kunnolla ja voisi tehdä rästihommia kotona (eikös niitä aina ole...) tai sitten harrastaa jotain.

  Korvapuustit ja viikonloppu <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se työ häiritsee aivan kauheasti vapaa-ajan viettoa, mutta eipäs varmaan vapaa-ajastakaan nauttisi, jos samaan aikaan pitäisi miettiä toimeentuloa. Kaksipiippuinen juttu.

   Poista
 7. Se on kumma vaikutus tuolla auringolla :) Toivottavasti paistaa pian uudestaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään taas. Tähän voisi tottua. Ihan jo silmiä häikäisee.

   Poista
 8. On kyllä hienoa, jos ennättää työajanpuitteissa kotiin niin on perillä vielä valoisan aikaan. Kun malttaa saman tien lenkille, niin onhan se upeaa tallustaa, kun ei ole pimeää :) Ikävä kyllä vaan meiltä on nyt jäänyt viime päivien hyvät kelit väliin kotiväen sairastaessa, mutta toivotaan, että näitä säitä riittää (vaikka tänään onkin kylmää) :)

  Mukavaa viikonloppa teidän porukalle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sairastaminen on tylsää ja varsinkin hyvällä säällä. Kyllä näitä aurinkoisia kelejä riittää vielä pitkälle kevääseen, sanoo optimisti. Tänään käytiin päivällä merellä ja kauniista ilmasta huolimatta kylmä vinkka puhalsi ikävästi. Äkkiä käännyttiin takaisin mantereelle.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!