lauantai 18. toukokuuta 2013

Ei vapaata vangita voi...

... mutta ainakin sitä voi yrittää. Takapihalla tehdään piharakennustöitä, jonka vuoksi suojaukset eivät ole aukottomia. Tietenkin emännän räpäyttäessä silmäluomiaan Olli livahti verkon alta naapuriin. Koska näin iltasella ei enää a) jakseta tehdä piharemonttia eikä b) jakseta kytätä Ollin liikkumisia pihalla, suljettiin pääsy takapihalle kokonaan. Sanomattakin lienee selvää, mutta sanotaan nyt kuitenkin, että Olli ensin loukkaantui suunnattomasti sulkuportista, sitten yritti etsiä keinoa läpipääsyyn ja lopuksi aloitti vinkumisen. Mies lähti tämän jälkeen koiran kanssa metsälenkille, jospa sieltä löytyisi hyvä huumori uudelleen.

Meillä on nautitty hellepäivästä, toivottavasti myös muuallakin on ollut kesäistä!

16 kommenttia:

 1. Haa, kiitos vinkistä! Tuo kuormalavahan on ihan täydellinen (pika)este. Sori Olli, että näin kehun, vaikka sua ottaa tollanen t i e t y s t i IHAN älyttömästi päähän. Älä kuitenkaan tukehdu niihin herneisiin siellä sun suloisessa kirsussasi. ;D

  Ihanaa, että tekin olette saaneet sinne pohjoiseen lämpimät kelit. :) Täälläkin on ollut tosi lämmin päivä, aika pilvinen tosin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuormalavan pitäisi tulla kasvihuoneen lattialle, mutta täytyy varmaan yksi kpl jättää porttitarpeiksi.

   Viikonloppu oli ihanan aurinkoinen ja niin lämmin...

   Poista
 2. Voi Olli, vanki olet maan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ...vaan siivetönnä en voi lentää...

   Poista
 3. Harvinaisen kätsy pieni aita tuollainen kuormalava. Sorry Olli, joskus tuollaisia sattuu, mutta pääsit ainaskin lenkille. Mukavaa viikonloppua Ouluun M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinkoisen päivän lenkit ovat olleet aika lyhyitä, näköjään auringonpalvojan energia kuluu ihan vaan nukkuessa.

   Poista
 4. Oho! Meijän äippä (logistiikan opiskelija) ilostu tosta kuormalavasta valtavasti, mut me kyl ymmärretään, Ollikka, sun vapauden kaipuus. Esteet? Pah ja pyh!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Esteet ovat esteristä vai miten sen nyt sanois.

   Poista
 5. Sitä kun on sutjakka ja vikkelä kun saukko, niin pistetään kaltereiden taa :) Luulenpa että Olli on yhtä varma viehätyskyvystään kuin Nelli - eli varma siitä että on tervetullut joka paikkaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Naapurin rouva olikin katsonut ikkunasta, että aivan kuin heidän pihallaan olisi koira. Mäyräkoira. Onneksi naapuritkin tunnistavat meidän kaverin, etteivät ihan paniikkiin joudu moisesta.

   Poista
 6. Tooooosi tylsää. Että sitten keksivät oikein portin pistää. Eikö tuosta välistä mahdu millään? Toivottavasti teidän naapurissa asuu koira-ystävällistä kansaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei mahtunut mistään välistä. Oon liian iso. *huokaus*

   Poista
 7. Mä sanon yhden sanan: epäreilua! On syytäkin osoittaa mieltään, kun mokomilla laitteilla vangitaan. Muiskut ja sympatiat!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana-Mirkku! Haluaisin vapautta ja tuntea itseni villiksi. Nyt tunnen itseni kahlituksi ja keski-ikäiseksi.

   Poista
 8. Ja taas mäyräkoiran vapautta rajoitetaan. Suurta vääryyttä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tästä on tehtävä loppu. Mäyräkoira miettii valittamista Euroopan koirienoikeuskomissioon.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!