tiistai 7. toukokuuta 2013

Olli-palkinto

Olli: "Tänään on myönnetty Olli-palkinnot. Kuten monissa muissakin palkinnoissa, nytkin palkinto on annettu aivan väärille henkilöille, nimittäin ihmisille. Mielestäni Olli-palkinto kuuluisi ehdottomasti mäyräkoira Ollille (sehän olen minä) ansiokkaasta ja monipuolisesta journalismista, jossa kuva ja teksti on yhdistetty ennakkoluulottomasti ja luovasti huumoria unohtamatta."

Viime kesäisten kuvien perusteella voi päätellä, että mäyräkoira pääsee pian nauttimaan mökkielämästä, luonnosta, vapaudesta, hyvistä tuoksuista... mutta säätiedotuksen mukaan myös koleasta säästä ja vesisateesta. Kaikkea ei voi saada.  Toivottavasti järvi ei ole enää jäässä... sortseja ei vielä näillä leveysasteilla tarvitse vaan mökkikassiin on pakattu pitkät kalsarit ja villavaatteet.

18 kommenttia:

 1. Mukavaa mökkireissua! Toivottavasti siellä on jo kuivaa ja lämmintä eikä Olli sittenkään tarvitse villaisia välihousuja yöllä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Ollille on pakattu fleecepeitto mukaan, voi sitten kaivautua sen uumeniin ja tietenkin Olli nukkuu mökin sohvalla.

   Poista
 2. Olli-palkinto on journalismiin liittyvä eli kyllä se olisi ihan oikein, jos osuisi Olli-mäykylle. Ehkä ensi vuonna?
  Eiköhän se lämmin vuodenaika jo pian koita teillekin, hitaasti se on saatu tännekin eli jotain mätää on tämän vuoden kevääntulossa ollut kaikkialla. Joko teillä on valoisampaa kuin muualla Suomessa? Yöttömät yöt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole yötöntä yötä, mutta aamulla seitsemän aikaan aurinko paistoi jo korkealta. Kumma juttu, että yhtään se ei lämmitä. Missä vika? Melkein joka yö on ollut pakkasta.

   Poista
 3. Mäkin lähden mökille! Ja kalsareita ei kuulemma pakata mukaan. Kyllä tuommoiset 12°C on kuulemma ihan riittävä lämpötila. Ja mun pitää kullemma olla jonkin aikaa sisällä, kun isäntä kulottaa..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kulottaminen kuulostaa vaaralliselta, joten parempi koiran pysyä sisätiloissa. Toivottavasti on sopivan märkää ja tyyntä kulottamiseen.

   Poista
 4. Mukavaa mökkireissua. Huomiseksi on ainakin tänne etelään luvattu +20 ja yli, joten ehkä se lämpö tulee teille asti. Paras kuitenkin on, että on lämpimästi varustauduttu. Terveisii, M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hui, mitkä lämpötilat. Kelpaisi tännekin!
   Torstaille luvataan +8, joten ei riemusta hypitä. Pieni loma tekee kuitenkin mannaa, kun onhan tässä jo kuukausi edellisen loman jälkeen töitä paiskottu. Heinäkuussa koittaa pitemmän loman aika ja sinne on vielä liian pitkä aika.

   Poista
 5. Miten on mahdollista, että Olli-palkinto meni väärään osoitteeseen. Olet ihan paras Olli-niminen journalisti, mikäli minulta kysytään.
  Olipa hyvä, kun sinulla on nuo veneliivit kuvassa. Meinaan, äippä ei ole muistanut ostaa Jirille liivejä, ja mekin ehkä mennään mökille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä veneessä pitää olla liivit. Mää oon niin huono uimaan, että hukkuisin varmaan minuutissa. Kesällä jäänkin ulisemaan laiturille, kun kotiväki lähtee uimaan. Ehkä sorsan perään lähtisin, ihmisten perään en tosiaankaan.

   Poista
 6. Kyllä sää oot Olli melkonen merikapteeni, kyllä ammattilaisen heti kuvista huomaa! Hauskaa mökkeilyä! Muista vaatia extraevästä lämmikkeeks ja sadepäivän lohdukkeeks!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemma extraruokaa on pakattu mukaan ja luita kans. Kyllä tästä ihan kivaa tulee.

   Poista
 7. Mahtavaa mökkireissua koko poppoolle!
  Olli, sä oisit kyllä tosiaankin Olli-palkinnon arvoinen. Musta on ihan kummaa, ettei se osunut sulle. Sähän oot itsekin samansorttinen tarinoitsija kuin pakinoitsija-Olli!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ihana-Mirkku!

   Jos jaettaisiin vuosittainen Mirkku-palkinto ihanimmalle mäyräkoiratytölle niin sehän olisit sinä <3

   Poista
 8. Hauskaa mökkireissua. Nuo kylmät yöt on selkeesti vaikuttanut luonnon heräämiseen - myös siksi toivotaan jo lämpenemistä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onko kevät myöhässä vai tuntuuko se vaan siltä? Kesä ei tunnu tulevan millään...

   Poista
 9. Älä kuule, Olli sure. Me annetaan sulle täältä tämmönen virtuaalinen Olli-palkinto, joka on paljon parempi kun tommoset viralliset. Kato kun mä annan sen: lips, lips lips, sä oot maailman paras Olli, lips!!! (Eli pusuja Ollille iso kasa)
  - Elli
  PS. mukavaa mökkireissua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä oli päivän paras Elli-palkinto!
   Mökkireissu ollut mukava, vaikka nyt sataa vettä ja eilen Olli harrasti vahingossa avantouintia.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!