perjantai 13. syyskuuta 2013

Rantalenkki

Eilen illalla käytiin lenkillä Pateniemen puolella merenrannassa. Maanvaihtotyöt entisen sahan alueella ovat ilmeisesti ohi (ainakin osittain) ja tämän olivat huomanneet muutkin alueemme asukkaat. Olisihan mahtava paikka virkistysalueelle ja merenrantareiteille. Talojahan tuonne rakennetaan jossain vaiheessa.


Koska Olli oli menopäällä, kävimme katsomassa Patelan uimarantaa. Kovasti oli heinittynyt ja vesikin oli alhaalla. Ei kai maa sentään noin paljon ole kohonnut? Ilta oli lämmin ja edelleen tarkenee lenkkeillä vajaamittaisissa housuissa. Tuulihousut odottavat naulakossa valmiina, sillä pessimisti ei tunnetusti pety. Kyllä se syksy tulee ihan varmasti. 

Auringonsäteissä kylpevä koira!

16 kommenttia:

 1. Ai kun näyttää merenranta kivalta, ja tuo santa, sellaista ei täällä näy. Kyllä kelpaa Ollinkin lämpimässä tepastella:) Muuten Vilmakin on alkanut aamulla haluta kylmästä sisälle, ei viitsi edes kakkia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisikohan se sitten niin, että mäyräkoira iän myötä alkaa inhota kylmää ja sadetta yhä enemmän. En muista, että Ollillakaan olisi nuorempana aamut näin haasteellisia olleet kuin nykyään.

   Poista
 2. Hienoja näkymiä teillä. Olli näyttää syystäkin tyytyväiseltä. Mukavia lenkkejä jatkossakin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Emäntäkin oli tyytyväinen puolentoista tunnin lenkkiin hyvässä säässä ja se on aina plussaa, kun pääsee merenrantaan.

   Poista
 3. Toivottavasti vielä viikonlopun yli saadaan nauttia kesän viime hetkistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin toivotaan! Peukut pystyyn (jos pystyy).

   Poista
 4. Kauheeta, onks meillä jo näin keltaiset puut??! Kuvissa sen huomaa konkreettisesti, että syksy on pitkällä vaikka tänäänkin on niin lämmin, että ihan pitää melkein kalenterista tarkistaa, että mitä kuuta mennään?

  On kyllä kaunis, kultainen valo ja erityisesti komea mäyräkoira viistossa, lempeässä valossa näyttää hyvältä. Ollille siis iso pusu, keskelle kuonoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Osa puista on keltaisia, osa punaisia ja osa ihan vihreitä. Kaikkea löytyy siis. On vaan niin lämmintä, ettei tätä voi uskoa todeksi: ensin saatiin nauttia lämpimästä toukokuusta ja nyt sitten lämmin syyskuu. Tästä voisi vetää johtopäätöksen, että talvella on pakkasta ja lunta ilman sen kummempia ennustuksia.

   Olli tykkää pusuista, kiitos <3

   Poista
 5. Ollikka, on kyllä ollut messevät lenkurakelit ja ollaan käpytelty pihallakin vielä iltamyähään. Täytyy todeta, että oot Ollikka tosi miähekkään näkönen tual piitsillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos pojat. Kyllä on kivat ilmat täälläkin, ihan mäyräkoirakin innostuu syksystä. Olispa aina syksy ainainen.

   Poista
 6. Tosi kaunis rantareitti ja ihana hiekkis! Terveisii M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rantareitiltä löytyy myös "tunturi", iso kukkula on rakennettu ilmeisesti jätemaista. Mies vei minut sinne moottoripyörällä. Tietenkään tämä ei ollut ihan sallittua, sillä ajoimme ihan pokkana ajo kielletty -merkin ohi. Hups.

   Poista
 7. Ihana ranta! Olli on oikee rantapoika!<3
  Me haaveillaan edelleenkin etelänmaille muuttamisesta, varsinkin kun se syksypirulainen alkaa uhkaavasti lähestyä. Emäntä vetää iltatreeneihin ja -lenkeille jo lonkkarit jalkaan ja hanskat käteen, Mirkulle puetaan jo paita päälle. Me ollaan NIIN viluisia. Nyyh, tule takaisin, kesä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rantapoika, jonka ei tarvitse edes paitaa riisua ja silti on komea. Ups, tulikos nyt itsekehua. Sehän kyllä mäyräkoiralle passaa. Ihana-Mirkku sai taas Ollikan pään sekaisin, on niin ihana saada <3 -terveisiä.

   Syksy on lämmin, mutta nurkan takana vaanii talvi. Hui.

   Poista
 8. Ihania kuvia ja maisemia! Varsinkin tuo viimeinen kuva, jossa Olli kylpee auringossa, on aivan mahtava! :)))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3

   Kyllä sitä saatiin tänäänkin kylpeä auringossa, on kyllä ollut mahtava syksy.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!