sunnuntai 15. elokuuta 2010

Mäyräkoira-aiheista tavaraa

Sekä Sheriffit että mäyräkoira Nelli on ovat esitelleet kotoaan löytyviä mäyräkoira-aiheisia tavaroita ja tietenkin hyvästä ideasta riemastuneena näytämme Ollin kodin mäyräkoira-aiheista omaisuutta.

Tämä on Frank, kuopuksen omistama lyhytkarvainen mäyräkoira.
Frank on Ollia pienikokoisempi ja paljon vaatimattomampi kaveri. Siis hyvin paljon vaatimattomampi. Voidaan sanoa, että Frankin ego ei ole juurikaan kehittynyt.


Frank ei pidä itsestään suurta meteliä eikä ole koskaan vinkunut päälenkittäjän perään. Ruokahalua Frankilla ei ole ollenkaan. Tämä näkyy perheen ruokalaskussa.Frank on ollut alusta asti täysin sisäsiisti koira, joka ei vaadi ulkoilua. Tosin pakkasella tai sateella ei myöskään Olli vaadi ulkoilua.Frankilla on hieman alakuloinen katse, joka on täysin ymmärrettävää, koska Olli vie perheessä kaiken huomion ja voi mennä viikkoja ilman, että kukaan muistaa Frankin olemassa oloa.


Olli ja Frank eivät ole järin hyviä ystäviä. Pari kertaa Frank on yrittänyt tehdä tuttavuutta Ollin kanssa, mutta Olli on purrut Frankia päähän. Tämän vuoksi Frank asustaa kuopuksen seinähyllyllä.

Tämän samettikankaisen, mäyräkoira-aiheisen kassin ostin Ollin emännälle joskus menneellä vuosisadalla. Mäyräkoira on ollut aina haaveenamme ja kuten olemme huomanneet - haaveetkin toteutuvat.


Ja lopuksi mäyräkoiratyyny, jonka ostin viime vuonna Stockmannilta kanta-asiakashintaan. Tyynyt näyttivät samanlaisilta, mutta tarkempi tarkastelu osoitti, että mäyräkoirilla oli totuttuun tapaan erilaisia ilmeitä (vain mäyräkoiran omistaja voi huomata eron). Tämän tyynyn mäyräkoiralla on positiivinen ote elämään. Kuten mäyräkoirilla on.


4 kommenttia:

 1. Tuollaisen Frankin minäkin haluaisin leluksi. Vilma sen kyllä hajottaisi alle viikossa.

  VastaaPoista
 2. Söpöjä! Frankin kohtalo kyllä hieman surettaa, siis jäädessään kilpailijan varjoon. Oletteko varmoja ettei se syö herkkuja öisin?! Näytti kuitenkin niin hyvältä, jos on täysin syömättä ;)

  VastaaPoista
 3. Katriina: Frank on ostettu Stockmannin leluosastolta.

  Sheriffit: Kyllä meitäkin joskus surettaa Frankin kohtalo jäädä isoveljen varjoon. Silloin annamme Frankille ylimääräistä huomiota, mutta valitettavasti Ollista tulee tällöin hyvin mustasukkainen ja meinaa näykkiä Frankin naamaa.

  Frank on muuten saanut nimensä My Chemical Romancen kitaristin Frank Ieron mukaan.

  VastaaPoista
 4. Täälläkin on mäykkylaukku, Main kassia jo ihastelin!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!