torstai 14. lokakuuta 2010

Istu!


Sisällä Olli tottelee "Istu" -komentoa hienosti, mutta ulkona istuminen ei meinaa onnistua millään. Kun valokuvaa katsoo tarkkaan, niin syyn huomaa hyvin: pistooli ottaa maahan kiinni. Kukapa sitä haluaisi istua paljaalla, kylmällä maalla palelluttamassa miehisyyttään?

Onko muilla samaa ongelmaa istumisen kanssa?

6 kommenttia:

 1. Sattuneesta syystä ei ole ongelmia pistoolin kanssa. :D Mutta ei Nellikään mielellään ulkona istu, ellei sitten odoteta jotain ja seisominen alkaa väsyttää. Viime aikoina myös käskyt "paikka" ja "odota" ovat olleet tottelevaisuusvyöhykkeen ulkopuolella.

  hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
 2. Moi, meidän Eerolla (pk mäykky 11kk) ei myöskään oikein luonnistu/ei halua istua ulkona. Sisälläkin istuminen on semmosta kummallista "puolipersuksella" istumista ja takajalat on jommallakummalla sivulla?! Mistähän se johtuu? Veera 1v7kk istuu sitten siellä missä käsketään, mutta yleisesti ottaen esim. ulkoilu vesisateella on neidin hipiälle pahasta (ainakin Veeran itsensä mielestä). En ole koskaan aiemmin nähnyt koiraa, joka nyrpistää nenäänsä jos näkee että sataa, mutta meidän "omasta mielestään prinsessa" tekee niin. Paljon terveisiä Ollille ja päälenkittäjälle. Bloginne on yliveto! T: Veera, Eero ja emäntä

  VastaaPoista
 3. Meilläkin on ihan sama juttu, mutten oikein tiedä mistä se johtuu. Toko-kentällä vain ei ole kovin kannustavaa harjoitella sivulla istumista, kun koira vain esittää vale-istumisensa. Ja mäyräkoirasta kun ei aina edes näe miten päin se siellä vieressä istuu :D

  VastaaPoista
 4. Nelli: joskus käskyt menevät kuuroille korville, mutta jääkaapin ovea ei pysty niin hiljaa avaamaan, etteikö koira sitä kuulisi.

  Veera, Eero ja emäntä: Kiitos kehuista. Tässä ihan hämmennytään moisesta... Istuminen sujuu Ollilta ihan mainiosti, mutta maahan -käskystä Olli menee aina makaamaan niin, että jalat on jommalla kummalla sivulla. Eikä meilläkään tykätä ulkoilla vesisateessa. Olli saattaa palata ulko-ovelta takaisin sisällä, jos on huono ilma.

  Sunan: Ruokaa odottaessa Olli esittää valeistumista, jotta pääsisi nopeammin kupille. Mutta sitten vaan sanotaan, että istupa kunnolla. Olli huokaisee ja istuu paremmin.

  VastaaPoista
 5. Hih ihana, toinen on pettynyt kun huijaus ei onnistunutkaan :D

  VastaaPoista
 6. Juu ei meillä istuta ulkona ikinä märälle tai kylmälle maalle. Itse asiassa en ole sitä vaatinutkaan. Vaikka paljon vaadinkin, niin tämän asian olen antanut olla häiritsemättä :o)

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!