sunnuntai 17. lokakuuta 2010

Lisää oikeuksia


Kun kotona ei ole muita kuin kuopus ja Olli, mäyräkoira saa lisää oikeuksia. Tällöin pääsee köllöttelemään kuopuksen sängylle. Muutoin kuopuksen huone on ehdottomasti kiellettyä aluetta, ja päivisin tämänkin huoneen ovi pysyy suljettuna. (Ovi on yleensä suljettuna aina, vaikka asukas olisi kotonakin.)

Olli:" Joo, voitte mennä nyt, minä jään vahtimaan taloa ja kuopusta."

Tilanne kahden sekunnin kuluttua... että tällainen vahtikoira meillä. Entä muilla?

7 kommenttia:

 1. Ihan yhtä "hyviä" vahtikoiria on myös meillä. Isäntä lähtee aamuisin viiden jälkeen töihin ja vaikka kolistelee yläkerrassa jossa koirat nukkuvat niin mäykyt vaan nukkuu ja kuorsaa. Jos yöllä oikeasti tulisi joku niin kummastakaan ei lähtisi muuta ääntä kuin tuhina ja kuorsaus. Ja miten se onkaan että mäykyn paras paikka on a) se paikka minne ei saisi mennä b) sänky =)

  T: emäntä

  VastaaPoista
 2. Kyllä ilmeisesti sängyn valtaus kuuluu mäyräkoiran ominaisuuksiin. Kotosalla Pinja ei sitä uskalla tehdä, mutta saman tien kun mennään kylään vanhemmilleni, löytyy koira sängystä pitkin pituuttaan kuorsaamasta xD

  VastaaPoista
 3. Meillä on makkareiden ovet kiinni päivisin ja öisin. Minulla on ollut vähän totuttelemista jo siinä, että Ossi on vallannut meidän yläkerran aulan sohvan.(käytössä olis myös vierashuoneen sänky mutta sohva on jostain syystä parempi) Sänkyyni Ossi ei tule vaikka koiraa rakastankin niin paljon kuin eläintä vain voi!
  Ossilta ja emännältä terveisiä. Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 4. Emäntä: meillä Olli on ruukannut käydä aamusella miehen kanssa hakemassa lehden laatikosta, mutta syksyn kosteuden ja pimeyden myötä koira vain kääntää kylkeä sohvalla.

  Sunan: Kyllä Pinja löytää talon mukavimman paikan!

  Marja-Leena: Sohva on ilmeisesti se kaikkein parhain = lämpimin ja pehmein paikka.

  VastaaPoista
 5. Täällä Hertta, 7kk kääpiöpitkis ei tule sänkyyn emännän ollessa kotona mutta annas olla kun ovi painuu kiinni. Sinne raahataan jopa kongi (jonka neiti saa kinkulla täytettynä lähtiessä) kuin myös kaikki lempilelut. Se myös luonnollisesti pitää myllätä niin että pääsee peiton alle köllimään vaikka kuinka laittaisi päiväpeittoa tiukasti petarin alle. Huoh.

  VastaaPoista
 6. Miia: Näköjään kaikilla mäykyillä on suunnaton tarve kölliä sängyn päällä ja peiton alla!

  VastaaPoista
 7. Kyllä Olli varmaan heräisi heti, jos jostakin kuuluisi epäilyttäviä ääniä. Meilläkin pitää sännätä haukkumaan vaikka kesken unien, jos jossakin ulkona haukkuu koira.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!