perjantai 15. lokakuuta 2010

Ulkoillessa voi tulla vilu

Joissakin puissa on vielä lehtiä...

...mutta koirapuistossa on jo yksivärisen harmaata. Ilman heijastinliiviä koira häviä jonnekin aluskasvillisuuden joukkoon.

Mutta eipä nämä syyskoleat ilmat ole kaikkein mieluisampia ulkoilun kannalta. Kierros koirapuistossa tehty ja sitten vaan portille odottamaan lähtöä.

Kotona on hyvä kölliä viltin alla emännän vieressä.

3 kommenttia:

 1. Näyttääpäs tutulta. Ensin ulkoillaan koleassa ilmassa ja sitten koira painuu kotiin päästyään viltin alle lämpimään :)

  Olen vähän katkera mitä tulee aiheeseen koirapuisto. Täällä Raahessa se on meiltä aivan liian kaukana, mutta vanhempieni luona Oulussa sinne on lyhyt kävelymatka. Jos se vain olisi kunnossa. Taitaa olla melkein 2 kk siitä kun kyseisen puiston remontti aloitettiin. Eli sieltä purettiin aita, kaadettiin pari puuta ja sen jälkeen ei ole mitään tapahtunut. Ehkäpä seuraavalla kerralla Oulussa pitää ottaa auto alle ja huristella johonkin toiseen puistoon :)

  VastaaPoista
 2. Herukan koirapuisto on ainakin kunnossa. Eikun sitten vaan tänne huristelemaan!

  VastaaPoista
 3. Funi ei myöskään tykkää kylmästä. Niinkuin ei sateestakaan...

  Minä kaipailen myös tänne meidän suunnalle koirapuistoa, tosin ei tästä nyt niin hurja matka ouluunkaan ole, mutta olisihan se kiva jos puisto olisi ihan kotinurkilla!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!