torstai 11. marraskuuta 2010

Harmaata on...

Eipä ole aurinkoa näkynyt tällä viikolla. Jos oikein muistan. Aamulenkki tehdään kuuden, seitsemän aikaan jolloin on tietenkin pimeää, mutta lumi tekee maiseman valoisamman ja ollaan Ollin kanssa käyty "pimeässä" metsässäkin aamulenkillä, vaikka Ollin hämäränäkö ei näytä kovin hyvä olevankaan.

Iltalenkille lähdetään viiden, kuuden maissa ja silloin on taas pimeää. Tätä se nyt on jonkun aikaa.


Tänään on satanut taas lisää lunta. Olli tykkää ja kotiväki tykkää: lenkin jälkeen ei tarvitse mennä suihkuun. Ollin siis.

5 kommenttia:

 1. Koirat näyttävät kyllä ottavan kaiken irti lumesta, tyytyväistä loikkaa ja uusia hajuja. Kovaa näkyy Ollikin olevan menossa. Vilma nautiskeli lounaaksi yhden pienen myyrän.

  VastaaPoista
 2. Katriina: Olli tykkää lumesta, koska ei tiedä se olevan jäätynyttä vettä!

  Vilmallahan on ollut maittava lounas, vaihtelua ruokavalioon.

  VastaaPoista
 3. Kyllä lumi olisi mukavampaa melkein kuin tämä loska. Täällä Kirkkonummella on satanut aika paljon ja kaikki on nyt vetistä. Pikku hiekkatiemmekin on muuttunut loskalammikoksi:( ja juuri äsken käväisi Ossi kokovartalosuihkussa. Terveiset Kirkkonummelta Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 4. Funikin tykkää lumesta.Juuri eilen naureskelin lenkillä sitä, ettei Funi hoksaa mitä se lumi oikeasti on. :)) Mutta heti kun vaihtuu vähänkin sohjoksi niin neiti siirtyy peränpitäjäksi.

  VastaaPoista
 5. M-L ja Ossi: toivottavasti teilläkin on jo lumi maassa.

  Raisa ja Funi: Sohjo on jo liikaa vedenomaista!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!