perjantai 26. marraskuuta 2010

Turvallista matkaa!

Olli matkustaa autossa takapenkillä, joka on suojattu vanhalla pussilakanalla. Kuosi ja väri muuttuu siis aina säännöllisin väliajoin. Muodikkuudesta ei nyt välitetä, vaan mennään käytännöllisyyden ehdoilla.

Valjaat on kiinnitetty koirien turvavyöllä autossa olevaan vastakappaleeseen eli koiran turvavyö on tavallaan välikappale auton ja koiran välillä. Pussilakanaan tehtiin keskelle reikä turvavyötä varten.


Yllä näkyy turvavyön autoon kiinnittyvä osa ja alla kiinnitys koiran valjaisiin.


Ja tässä on tyytyväinen matkustaja. Turvavyö antaa jonkin verran liikkumavaraa, mutta ei liiaksi. Säätövaraakin löytyy. Tämä malli löytyi Mustista&Mirristä ja maksoi viitisen euroa.

8 kommenttia:

 1. Hienostihan se Olli matkustaa. Meidän mäyrkyt ovat myös varsin automyönteisiä ja haluaisivat aina mukaan. Ne matkustavat takakontissa omassa autohäkissä ja sillä sekunnilla kun auto lähtee niin mäyräkoirat alkavat kuorsata, ihan kuin pikkulapset. Hyvää talvenjatkoa Ollille ja perheelle sekä mukavia lumisia ulkoiluretkiä.
  T: Anne ja pk mäykyt Veera ja Eero

  VastaaPoista
 2. Tuohan on kätevä ja Olli vaikuttaa järjestelyyn varsin tyytyväiseltä. Tuossa pystyy liikkumaan paremmin kuin Vilman autovaljaissa, joissa turvavyö menee lenkin läpi.
  Koiralle itselleenhän mitkään systeemit ei ole kovin turvallisia, mutta eipähän tule niskaan.

  VastaaPoista
 3. Olettepas löytäneet edullisen koiranturvavyön.. Juuri vähän aikaa sitten kävin meidän mustista&mirristä katsomassa ja siellä samanmoisen hinta huiteli 16€ tietämillä, joten toistaiseksi ollaan tyydytty samaan järjestelyyn kun Katriinakin.. Olli näyttää kyllä todella tyytyväiseltä järjestelyihin :)

  VastaaPoista
 4. Anne, Veera ja Eero: Mukavaa alkutalvea myös sinne! Kiva, kun kävitte kommentoimassa.

  Katriina: Ilman turvavyötä koira tosiaankin lähtee kuin ammus pienestäkin pysähdyksestä.

  Idatoi: Tämä oli joku jäännöskappale, jonka mies löysi hyllyn perältä. Halpa siksi, ettei kuulemma passaa kaikkiin automalleihin. Vanhaan toyotaan oli just oikea.

  VastaaPoista
 5. Meillä myös matkustetaan samalla tyylillä! Itse tykkään juuri tuosta tyylistä, koiralle ei käy mitään kun on kiinni, enkä itse ole edes Brutusta opettanut olemaan kopassa..... :-DDD

  VastaaPoista
 6. Taitu: ei ole meilläkin ollut koppaopetusta.

  VastaaPoista
 7. Hyvä systeemi! Veikkaan Ollin tykkäävän katsella tuosta penkiltä maisemia.

  Meidän tyypit istuvat kopeissaan farkun takaosassa. Oikein ovat tyytyväisiä, vaikka mieluumminhan ne varmaan matkustaisivat kuten Olli, jos tietäisivät moisesta.

  VastaaPoista
 8. Sheriffit: Kolme koiraa takapenkillä voisi olla jo liikaa ;) Ei sinne ainakaan ihmisiä sen jälkeen mahtuisi. Ollin mielestä kaksi ihmistä takapenkillä on jo liikaa.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!