keskiviikko 19. tammikuuta 2011

Leikkiä kerrakseen

Lähdimme iltalenkille ja poikkesimme koirapuistoon. 
Siellä oli Pena, espanjalainen kulkukoira, joka oli muuttanut Espanjasta Ouluun noin vuosi sitten. Hieno asia, että Pena on saanut rakastavan kodin! Minulle tuli niin hyvä mieli, kun tässä maailmassa on todella hyviä ihmisiä. 

Pojilla oli heti kemiat kohdallaan ja leikki sujui mallikkaasti.Olli on saanut rohkeutta tutustua uusiin kavereihin, eikä ala enää ensimmäiseksi räyhätä. Paitsi, jos kyseessä sattuu olemaan karvapallo. Niitä ei Olli siedä ollenkaan.


Ilmojen lauhduttua Ollikin on alkanut kotipihalla tutkia paikkoja. Lumikinokset haittaavat liikkumista ja edelleenkin piha on aidattu. Pakopaikkoja ei ole vielä löytynyt. Mutta ainahan kannattaa yrittää. Sisällä Olli on pehmittänyt Mustista&Mirristä saamaansa uutta possua tai joululahjaksi saamaansa kettua, joka on menettänyt kuononsa.

5 kommenttia:

 1. Tosi kiva, että sielläkin koiruus on tajunnut, että ilman kavereita elämä ihmisten kanssa on aika tylsää.
  Onnea ja hyviä kokemuksia jatkossakin puistoiluun!

  VastaaPoista
 2. Hieno homma, Olli! :) Komppaan Maita, ihmiset ovat ihania (ja raivostuttavia,toisinaan), mutta koirakavereista saa aina vertaistukea ;)

  ps. Mikä on tarkalleen ottaen "karvapallo"? =)

  VastaaPoista
 3. Mai: Olli on saanut rutkasti itseluottamusta ja nyt voidaan jo leikkiäkin kavereiden kanssa.

  Maria: Karvapallo = pieni, pyöreä, pörröinen pikkukoira.

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, että Olli tulee toimeen muiden urosten kanssa. Me ei olla oikeastaan sellaista vielä tavattu. Jossain vaiheessa jompikumpi murahtaa ja se johtaa sitten totaalirähinään. Kuudensadan metrin päähän muutti kääpiösnautserin pentuja ja kolmannella kerralla tavatessamme Ossin pinna risahti. Onneksi ei vielä ollut sellaista "tappamismeininkiä" vaan vakava varoitus. Hohhoijaa. Meidän urospoika vanhetessaan vaan yrmistyy..Ei vaan voi mitään. naaraskoirat ovat ainoita jotka Ossi tuntuu hyväksyvän oikein kaveriksi. Ossi on siis tuomittu yksinäisyyteen.... Terveiset Ossi ja M-L

  VastaaPoista
 5. Onnistunut leikkihetki tekee niin hyvää koiralle sekä omistajalle. Tuntemattomien kanssa leikki on vähän arveluttavaa, sillä ainakin meillä painitaan perheen kesken varsin kovaa. Sellaisesta saattaisi joku vieras ottaa nokkiinsa.

  Kaikki sympatiani Ollille noiden karvapallojen kanssa. Pelkään todella paljon pieniä valkeita koiria, ja mitä enemmän niillä on sitä karvaa sitä enemmän niitä pelkään. Syynä on lapsena itse aiheutettu koiranpurema.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!