sunnuntai 9. tammikuuta 2011

Matkustaminen avartaa?

Emäntä lähtee parin viikon päästä Korean kautta Australiaan, mutta sitä ennen hänen täytyy vielä käydä Lapissa lautailemassa. 

Olli puolestaan on kotiseutu-uskollinen. Pari kertaa poika on päässyt käymään Etelä-Pohjanmaalla (syntymäkotiseuduilla), mutta muuten on matkustelu tapahtunut oman maakunnan sisällä. Onko ruoho vihreämpää muualla?

Ovatko muut mäyräkoiraystävät matkustelleet enemmän?


6 kommenttia:

 1. Oliko se niin, että tyttösi muuttaa kokonaan Australiaan?? Äidin kannalta harmittavan pitkälle. Tai ainakaan minä itse en olisi ilahtunut jos oma tyttöni päättäisi muuttaa Australiaan. Olenkin sanonut, että jos meinaat muuttaa pois Suomesta niin vähän lähempää kiitos kuin Australia tai USA.:) juuri nämä maat mainiten. *Vaan minkäs sille voi jos nuoren veri vetää maailmalle. Ei estelläkään voi...

  Ossi on ollut mukanamme kahdella Eurooppa-tourneella kun matkustettu autolla. Käynyt Unkarissa asti kun oli vuokralla huvila Balaton-järveltä. Tosin itse menin toisen reissun lentäen ja tyttö ja mies ajoivat kummatkin. Joten Ossi on käynyt pissimässä monessa suurkaupungissa:) ja nukkunut hotelleissa. Wienissä oli toisella reissulla mennyt veto kuumuudesta kokonaan vaikka vettäkin oli saanut ja Ossi kävi tyynen rauhallisesti keskelle kävelytietä kyljelleen. Mies sai kantaa vähän aikaa:) Terveisin Marja-Leena ja Ossi

  VastaaPoista
 2. Marja-Leena: Tytär lähtee opiskelemaan Australiaan ja on saanut viisumin vuoteen 2015 asti. Ajatukseen on vaan totuttava.

  Hienoa, että myös Ossi on päässyt näkemään maailmaa. Euroopassa koiriin suhtaudutaankin paljon suvaitsevammin kuin täällä koto-Suomessa.

  VastaaPoista
 3. Meillä Ossi ja Manu on reissannut monet pohjoisen reissut. Ollaan käyty myös Ruotsissa ja Norjassa... :--)

  Onpahan rohkea veto lähteä Aussiin opiskelemaan! Wau..!

  VastaaPoista
 4. Meilläkin ollaan melkoisen kotiseutukeskeisiä. Kaikki matkustelut ovat mahtuneet 200km säteelle kotipaikalta. Saattaa olla että joskus tulevaisuudessa lähdetään koiran kanssa lappiin, mutta tuskin koskaan ulkomaille.. Ellei sitten tuo näyttelytouhu ala sujua huimasti odotettua paremmin. Sen sitten aika näyttää.

  VastaaPoista
 5. Suvi ja Eppu10.1.2011 12.38

  Ollille tulee varmaan taas hirmee ikävä...

  Eppu on käynyt Pohjois-Savossa korkeimmillaan, Klaukkalassa syntymässä ja se on läntisin paikka ja idässä on ylitetty oikein valtakunnan raja muutaman kerran.

  Etelässä on sitten veneilty merellä ristiinrastiin:)

  Se pitää tyttären sitten vaihtaa lumilauta surffimalliin!

  VastaaPoista
 6. Wiivi: Nuorena sitä on lähdettävä, jos meinaa lähteä.

  Idatoi: Eihän sitä koskaan tiedä, mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Vaikkapa valtavaa näyttelymenestystä!

  Suvi ja Eppu: emännälle tulee varmaan Ollia ikävä, mutta onneksi kuulumiset välittyvät blogin kautta.
  Viime talvena tytär kokeili Australiassa surffausta, lumilautailu on kuulemma paljon helpompaa.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!