keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

Hetki auringossa

Huonekalut estävät auringonpalvojaa nukkumasta aivan kaikkialla, mutta yleensä ongelmat ovat tehty ratkaistaviksi. Keinutuoli ei juurikaan haittaa nukkumista.

Enemmänkin haittaa on valokuvaajasta, joka häiritsee koiran unia.

"No, haloo! Saisinko nukkua rauhassa?"

18 kommenttia:

 1. Olli <3 - karismaattinen ja älykkö :) tietysti kamera haittaa unta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kehusanoista. Karismaattisuudesta ei ole epäilyksiä, mutta älykkyys on joskus piilossa. Tai sitten se on pitkälle jalostettua... tuotos on nähtävissä tällöin keppostelun merkeissä.

   Poista
 2. No haloo! Ei tietenkään saa häiritä Ollin unta:) Jos Olli olisi kookkaampi niin johan haittaisi keinutuolin pienakin. Terveisiä Ouluun. Meillä lumet jo selvästi poistumassa. Eläköön!! M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin lumet sulavat, mutta lähtötilanne on surkea eli lunta on valtavasti. Sohjoa ja kuraa on vaikka muille jakais.

   Poista
 3. Meillä sataa vettä :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mutta vesisade sulattaa lunta! Sehän on iloinen asia kevään kannalta. Mäyräkoiran ulkoilun kannalta tosi paha juttu.

   Poista
 4. Olli on ilmiselvästi ymmärtänyt mäyräkoirana olemisen perimmäiset tarkoitukset. On helppo hallita taloutta, kun estää huonekalujen käyttämisenkin!;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollikin tykkää keinutuolista - oikeastaan tykkää makoilla keinujen sylissä.

   Poista
 5. No huh-huh! Siellä ihan pokkana kuvataan mäyräkoiraa, joka yrittää ottaa komeusuniaan auringossa. Gaameeta! Täytyy ilmottaa mäyräkoiraliittoon! ;D

  VastaaPoista
 6. Aurinkopaikka on paras paikka. Sitä täälläkin on haettu jo siitä lähtien kun eka päivänsäde suostui näyttäytymään piiitkän talven jälkeen. Keinutuolihan on yksi parhaimpia nukkumapaikkoja, varsinkin kun siihen osuu aurinko. Varo sä, Olli siellä alhaalla, ettei kukaan keinu sun päälles. Mä varon täällä ylhäällä, ettei kukaan istu mun päälleni!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kun mies lueskelee keinutuolissa, hän laittaa halon keinutuolin jalan alle. Näin saa mukavan lukuasennon, mutta koira ei jää alle. Usein koira pyytää tässä vaiheessa syliin nukkumaan.

   Poista
 7. Älykkyys on mäyriäisillä TODELLA pitkälle jalostettua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Usein ihminenkin hämmentyy tämän huomatessaan.

   Poista
 8. Kyllä aurinko vetää puoleensa, ihmisetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja onneksi mennään kohti kesää!

   Poista
 9. FrontSideOlli(e), arvaa vaan naurattaako toi nimi meijän äippää viäläkin. Joo, naurattaa.

  Toki lämpö ja viäl rinkon suoma luomulämpö, on ihan parhautta mäyrismaailmassa. Yritin tossa ja avata terassia, mut ei se aurinko kuitenkaan jaksanu viäl lämmittää riittävästi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuosta Frontsidesta onkin tullut mun uus lempinimi. Se on ihmisistä niin mukavaa, vaikka mulle on ihan sama, kunhan ruokahuolto pelaa. Se on tärkeetä.

   Kyllä ne terassikelitkin kohta alkaa. Mulla on aurinkotuoli valmiina katoksen alla. Pyydäs kuule äipältä kans aurinkotuoli, sieltä näkee vähän paremmin, koska pitää lähteä lintuja haukkumaan.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!