perjantai 16. maaliskuuta 2012

Perjantai-iltaa

 
Mitäs tässä kummempia. Maha on täynnä. Luu on kaluttu melkein loppuun. Kissan kanssa käydään painiottelua ja välillä otetaan pikkupäikkärit. Kotiväki katsoo Voife of Finlandia. Pari oululaista laulajaakin on mukana.

 Tunnistatteko eläimen?

Kettu Repolainenhan se siinä. Viimeinen kuva pitkäikäisestä kaverista. Tämän jälkeen kaveri lähti painimaan toisiin maisemiin.

Mukavaa viikonloppua kamut! 

14 kommenttia:

 1. Joo, tää on nyt taas NIITÄ postauksia, joista Peppi kerää tuunausideoita idoliltaan. Täytyykin olla tarkkana ja sulkea sivu heti, jos pitkulainen punkee syliin. ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kettu oli tuunattu perinpohjin. Sisälmyksiä ei ollut ja toinen etutassukin oli amputoitu.

   Poista
 2. Mut Kettu Repolainenhan on nyt parhaassa kuosissaan, kivoja tollasia rämmäleitä joista saa kiinni ja mukavasti riepoteltua! Ihmisväki ei vaan tajuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Parasta / pahinta Kettu Repolaisessa oli pinttynyt tuoksu. Ihmisväen mielestä kauhean tunkkainen, mutta koiran mielestä leikkiin kutsuvan mielenkiintoinen.

   Poista
 3. on se kumma kuinka täälläkin nelli mielellään raahaa edestakaisin lelunraatoja. luulisi mielenkiinnon loppuvan suolistuksen jälkeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ensimmäisessä kuvassa näkyvä kissanraato on yksi vanhimmista (ja haisevimmista) pehmoleluista, jonka pehmeys alkaa olla katoava luonnonvara. Ollilla on tapana purra kaverin päätä, joten niin kauan kun päässä on massaa, kaveri on kiinnostava.

   Poista
 4. Ensimmäisenä (siis heti komean mäyräkoiran jälkeen) huomio ylimmässä kuvassa kiinnittyi upeaan tapettiin. Omat valkeat seinät alkoivat äkkiä tuntua tylsiltä :D Iloista viikonloppua sinnekin päin! Toivottavasti sää tuosta paranisi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapetti on Cole&Sonin Woods. Takkahuoneen (huone, jossa meillä ei ole takkaa) remontissa halusin yhden tehostetapettiseinän ja olen kyllä ollut tyytyväinen. Vahinko vaan, että yhden täysin remontoidun huoneen jälkeen muu huusholli näyttää valjulta.

   Eipä ole vielä sää täysin parantunut, mutta onneksi räntäsade loppui.

   Poista
 5. Noita riekaleita on kiva repiä kaverin kanssa, mutta ehkä yksin leikkiessä tosiaan "saaliin" pureminen vie voiton.

  Ollille ja ihmisille mukavaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
 6. Raadeltu lelu, paras lelu. Hyvät viikonloput teille kaikille M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 7. Mai,
  Olli ei yksinäisenä kotieläimenä tiedä mitään yhteisleikkimisestä, mutta hyvinhän näyttää tuhoaminen käyvän yksistäänkin.

  M-L ja Ossi,
  näinhän se taitaa olla :)

  VastaaPoista
 8. Voi noita mäyräkoiran rakkaita riepaleisia eläinystäviä!
  Meillä saman kohtelun ovat saaneet sekä flamingo (tunnetaan myös nimellä Raato) että pikkukettu.
  Mitä hajotetumpi ja haisevampi, sitä rakkaampi!

  Iloista viikonloppua koko Ollin poppoolle!:)

  VastaaPoista
 9. Sääkö sen mahtiluun jo popsit! Mun Repo pantiin pesukoneeseen ja kyl täytyy sanoo, että osa sen viähätyksestä valui pesuveden mukana. Huoks. Sun Repolaisesta ei kyl kauheesti ollu enää jälellä.

  VastaaPoista
 10. Mirkku,
  mäyräkoiran tunnuslause: rakasta ja riepota ja lopuksi hajoita.

  Myrsky,
  mahtiluuta on vielä vähän jäljellä. Emäntä säännöstelee luun syömistä, mutta omia syömisiään ei näytä säännöstely koskevan. Käh käh, kertymiä alkaa olla meidänkin äipällä.

  Eihän noita pehmeitä kavereita saa pestä, niistähän lähtee parhaimmat aromit pesuveden mukana.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!