maanantai 12. maaliskuuta 2012

Ollin onnenpäivä

 CM:stä löytyi mäyräkoiran pituinen luu. Tästä riittää syömistä koko viikoksi. 

Joko saa aloittaa?

14 kommenttia:

 1. Aika hyvänkokoisen luun olette löytäneet:) Juuri tuon kokoinen sen luun pitää olla tuumailee Ossikin:) Terveisiä M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Maistuis varmaan Ossillekin :)

   Poista
 2. Ohoh! Oikeasti mäyräkoiran pituinen - iso ego, iso luu ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näitä myytiin CM:ssä.
   Luu laitetaan välillä kaappiin "marinoitumaan" - ei siis makiaa mahan täydeltä.

   Poista
 3. Ollin silmissä palaa kyllä aivan valtava halu päästä luun kimppuun tuossa jälkimmäisessä kuvassa :D Meillä Pipsan paras huvi on irroittaa nuo solmut luiden päästä, suoraan osaan ei kosketa, ennenkuin solmut on veks :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli tekee just samoin. Ensin solmut, sitten vasta muu osa.

   Poista
 4. Meillä käytössä kans astetta suuremmat luut. Pikkuluut kun katoaa koiruuden mahaan hetkessä! Varsinkin ku tyylinä on irrottaa eka solmut ja saaha koko luu isoks luulätkäks :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taitaa olla solmujen aukaiseminen mäyräkoirien tehtävä numero yksi! Iso kestää viikon, kun se laitetaan aina välillä pois ja seuraavana päivänä jatketaan.

   Poista
 5. Ihana Olli ja kiva blogi. Itselläni on samanmoinen mäyräkoira. Huomioni kiinnittyi Ollin ikävästi kainaloihin meneviin valjaisiin, jotka myös omalla koirallani aikanaa oli. Siksi ajattelinkin suositella rakkaiden haukkujen paloista koottavia valjaita, jotka istuvat takuuvarmasti hyvin. Ohessa linkki.
  http://www.rakkaathaukut.fi/index.php?option=com_content&view=article&id=12&Itemid=13

  T.Jenny

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos tuhannesti!

   Kävinkin katsomassa linkin takaa valjaita ja pitää laittaa s-postia valmistajalle, mistä löytyisi lähin jälleenmyyjä. Kiitos vinkistä!

   Poista
 6. Jos meille hankittaisiin noin iso luu, pikku ahmatti halkeaisi (kirjaimellisesti) onnesta, koska söisi varmasti koko luun kerralla.
  Meillä tuonkokoinen luu taitaisi olla kaksi kertaa koiran pituinen!
  Toivottavasti Olli malttoi säästää osan myöhemmäksi, ettei maha tullut (taas) kipeäksi!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli ei syö isoa luuta kokonaan ja tämän tilanteen välttämiseksi emäntä laittaa luun välillä kaappiin. Näin luu tuntuu "uudelta", kun sen saa uudelleen.

   Poista
 7. Sähän saitkin sitten samanmoisen lurpsun kun mä tässä taannoin isoveljeltäni. En kyllä millään jaksanut kaikkea kerralla, vaikka aika nopsaan se menikin. Piilottelin sitä aina välillä äipältä ja vähän itseltänikin, äidin silitysvaatelaatikkoon. Mä oon myös sitä mieltä, että solmut pitää syödä ensin, ennen suoraan osuuteen siirtymistä. Lopulta porukat piilotteli sinne luun sisälle herkkunapuroita, että mä sain syötyä sen kaikki. Aikaa meni kyllä varmaan enempi kuin viikko, ehkä 2-3 vkoa. Nautinnollisia lurpsutteluhetkiä, mikäli siitä on enää mitään jäljellä ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä on vielä vähän luuta jäljellä...

   Hyvä idea laittaa nappuloita sisään, tuota kokeillaan!

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!