perjantai 2. maaliskuuta 2012

Päiväunilla

Olli on selvinnyt voittajana maanantaisesta nappuloiden ahmimiskilpailusta, jossa koira oli itsensä pahin kilpakumppani. Tai nappulasäkki. Joka tapauksessa nappulasäkki taisi olla voittaja ja tukalaan oloon itsensä ahminut koira unohti jo seuraavana päivänä, mitä sitä oli tullutkaan syödyksi. Pari päivää meni miltei ruoatta ja torstaina palasimme normaaliin ruokamäärään. Hyvin nappulat maistuvat lievästä yliannostuksesta huolimatta. 

Aurinko on paistanut mukavasti ja koira hakee kotona aina sen aurinkoisimman nukkumapaikan. Ulkonakin Ollista huomaa, että kevättä on rinnassa. Takapihalla koira etsi jo lumikinosten päällä reittiä naapuriin. Uudet kepposet ovat mielessä. 

Aurinkoista viikonloppua!

14 kommenttia:

 1. Auringonläikässä on suloista uinailla...

  VastaaPoista
 2. Vai kävit jo tarkastelemassa uusia polkuja onnelaan. Hianoo. On kyl ollu mukavan lämpimiä päiviä. Tästä on ollu se iso ilo, ettei niitä nuttuja oo pungettu niskaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isäntä peijoona vaan seuras mun touhuja ja lopetti kinosten päällä seikkailun. Kotiväki on tarkkana pihalla, kun ne on blogeista lukenu sun ja Rilla-koiran hankikävelyistä. Mutta eikös vaan oo kiva, että tulee kesä ja sitten voi yrittää taas kaivautua aidan ali, kun kerran yli ei päästetä?

   Poista
 3. Ihana kuva.
  Siihen vaan koiran kylkeen köllöttelemään -
  voiko olla parempaa?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei voi olla. Otin päikkärit koiran kanssa, toisen kerran tällä viikolla. Pieni flunssa meinasi iskeä ja levon kanssa näyttää menevän ohi.

   Poista
 4. Lämmintä ja mukavaa ja ah - aurinkoista!! Terveisiä ei aurinkoiselta Kirkkonummelta M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jospa se aurinko paistaisi kohta teilläkin, toivotaan niin.
   Ja Ossi on saanut sitten kotiväen takaisin Tallinnasta?

   Mukavaa viikonloppua Kirkkonummelle!

   Poista
  2. Siellä olimme vain sen päivän. Ja tuli kalliiksi se päivä. Mies osti sen kauan kaipaamansa HD:n. Vuosimallia 1997 joku Road King:) tai ainakin sinnepäin....

   Poista
  3. Olen huomannut, että miehet shoppailevat vähemmän mutta kalliimmin.
   t. Aikku (Ollilla ei ole mielipidettä asiaan)

   Poista
 5. Tuli kuulkaas vaan mieleen, että josko noi koirulit karkailee/suunnittelee karkausta kun on KARKAUSVUOSI ! Teemavuoden mukaan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinäpä sen keksit.
   Tässä pitää ihmisen alkaa miettiä puolustussuunnitelmaa kesäksi!

   Poista
 6. KAunis Nellipä sen sanoi :) karkausvuosi! Opalle ja isäntäväelle aurinkoista viikonloppua myöskin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, kiitos ja mutta emme toivota mäyräkoirille hyvää karkausvuotta vaan ihmisille hyvää karkauksien estämisvuotta!

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!