lauantai 8. syyskuuta 2012

Sausage dogs on parade in Krakow, Poland

Miksei myös meillä Suomessa tämä olisi mahdollista? 
Toisaalta jokainen kävely mäyräkoiran kanssa on parhainta paraatikävelyä. Mäyräkoira menee ylväästi ensimmäisenä! 

14 kommenttia:

 1. Mäyriksien paraati! Wau. Tosta pukukilpailusta en ny tiä sanoo mitään. Mä pahaa pelkään, että äippä innostus tosta liikaa, ja me poloset pojat jouduttas siitä kärsiin, joku pellepuku päällä. Siis niin not.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäyristen paraati olisi iloista katseltavaa, mutta meidän äippä antaisi kulkea mun ihan aataminasussa niin kuin tavallisestikin. Paitsi talvella joudun pukemaan sen halvatun fleecen ja viitan. No, onhan se mun parhaaksi ja mulle kelpaa vaan paras.

   t. Olli

   Poista
 2. Mäyristen paraati voisi olla parhaimmillaan iloinen tapahtuma, pahimmillaan kaaosta. Joka tapauksessa haluaisin sen tapahtuman ilman mitään pukukommervekkejä. Ipadilla on tosi vaikea kirjoittaa, murinaa. Odottelen sitä lämpöä, jota hetkellisesti luvattiin. Valitettavasti se kuitenkin peruttiin. Mukavaa viikonloppua Ossilasta M-L ja Ossi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on ollut kauniita syyspäiviä, mutta koleus on ihan käsin kosketeltavissa. Aamulenkillä olisi ollut jo hanskatkin tarpeen.

   Poista
 3. Kiva paraati, kunhan eivät sorru siellä liiallisuuksiin. Hauskaa pitää olla sekä koirilla että omistajilla, vaatii kyllä tilannetajua, mikä on hauskaa molemmille.

  VastaaPoista
 4. Milloin me järjestetään tuollainen? Mirkku kulkisi varmaan uljaasti millaisessa puvussa tahansa, sillä on nääs jo nyt ulkoillessa kylmä! Mitenkähän tulevasta talvesta taas selvitään...?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Syksyn koleuskin tuntuu jo luissa ja ytimissä. Talvisin aina mietin, että olen syntynyt väärään maahan. Olli myös.

   Poista
 5. Itse asiassa mun kävi vähän sääli noita koiria. Ymmärrän talvipakkasella pukemisen, mutten oikein tuollaista turhanpäiväistä, siis vain ihmisten iloksi pukemista. Elli ei ymmärrä edes talvipukeutumista ;) Olinks mä nyt vähän nipo, sorry!
  Toivomme lievennykseksi lämmintä ja sateetonta syksyä. Ollille rapsutuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Et ole yhtään nipo, vähänhän tuo on höpötystä.

   Poista
 6. Nellillä on talvihattu joten en voi dissata... Mulla ei kuitenkaan olisi pokkaa tuollaseen paraatiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olli olisi ihan ilman vaatetusta paraatissa mukana.

   Poista
 7. Niin kauan kuin ei mennä liiallisuuksiin ja ymmärretään, että koiran pukeminen on ensisijaisesti omistajan omaa hupia, niin kukin pukekoot koiralleen mitä lystää, varsinkin kun tuossa videossa on kyse kertaluontoisesta tapahtumasta. Siinä vaiheessa tulee raja vastaan, jos koiraa satutetaan, se joutuu kärsimään (noh, mäyräkoira kärsii herkästi henkisesti kaikesta, mikä tehdään sen tahtoa vastaan) tai puku estää koiraa liikkumasta luonnollisesti. Kyllä mä voisin Maurille pukea päälle jonkun keltamustaraidallisen t-paidan, jonka helmasta törröttää piikki ja naureskella meidän höpsölle ampiaisnakille.

  Enemmän mä olisin huolissani noiden pukujen aiheuttamista "koirankielen" väärinymmärryksistä. Jos koiralla sojottaa joku teletappi otsasta, niin toinen koira saattaa ymmärtää sen provosointina jne...

  Juu, onhan tuo pukeminen hirveää inhimillistämistä, mutta se heittäköön ensimmäisen kiven, joka ei koiraansa inhimillistä ikinä koskaan millään muotoa. Kyllä meilläkin nauretaan koiran kustannuksella ja sille puetaan kravatti kaulaan, kun otetaan synttärikuvia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ollin kärsimyksen huippu taitaa olla talviset fleecetöppöset. Mitä olisi ampiaispuku siihen verrattuna? Ei mitään. En itsekään voi ymmärtää ylilyöntejä. Kerran näin televisiosta ohjelman, jossa (amerikkalaisille) koirille laitettiin hiuspidennyksiä ja lakattin kynsiä. Joku raja sentään, haloo!   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!