lauantai 29. syyskuuta 2012

Mitäs me miehet!

Ollilla on ollut rankka päivä. Yleensä viikonlopun aamut sujuvat leppoisasti, mutta nyt iso hätä yllätti pojan aamutuimaan ja kotiväki piti herättää seitsemältä. Emäntä käytti yöpaita päällä koiraa metsän reunassa ja tullessa otettiin aamulehti laatikosta. Sitten aamupalat kaikille, siis yhdelle koiralle ja kahdelle ihmiselle. Ja kun kerran herätään aikaisin, aloitetaan päivän touhut melkein samantien.

Aamupalan jälkeen lähdetään tietenkin aamulenkille. Emäntä lähti siitä sitten suoraan kirppiskierrokselle miniän kanssa ja miehet suunnistivat kotihommiin ja metsälenkille. Iltapäivällä piti käydä vielä uudelleen pikkulenkillä ja pihalla riitti päivystämistä, kun sade ei estänyt ulkoilmaelämää. Sitten tuli totaalinen väsymys - ensin mäyräkoiralle. Emäntä sai tehdä pizzat ja piirakat ilman koiran päivystävää katsetta. Sen jälkeen tuli väsymys myös ihmismiehelle ja telkkaria katsellessa miehet ottivat sitten tupluurit ihan kylki kyljessä. Jospa sitten illalla jaksettaisiin porukalla katsoa Barçan peliä. 

Näihin tunnelmiin...

11 kommenttia:

 1. Kaksin maistuvat päiväunet paljon makeammilta! Ja mukava on herätä uunista kantautuviin tuoksuihin, onneksi on keittiöhengetär kotona.

  Mukavaa lauantai-iltaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitää vielä lisätä, että täällä keittiöhengetär hinkkasi tunnin uunia. Huh!

   Poista
  2. Ilmojen viilentyessä meillä on alkanut leivinuunin lämmitys ja sen kunniaksi mies teki rieskaa ja minä pizzaa ja omenapiirakkaa. Leivinuunin lämmitys on oma rituaalinsa, sellainen mukava laskeutuminen lauantai-iltaa kohden. Ja mikä parasta, uunia ei tarvitse pestä.

   Eipä ole Olli jaksanut herätä koko iltana. On valehtematta nukkunut jostain viidestä alkaen yhtä soittoa.

   Poista
 2. Oiii, teillä on ollut siis pizzalauantai:) Meillä on ollut Ossi-paralla pari rankkaa päivää, kun joku naaraskoira levittelee ihania hajujaan tänne ympäristöön. Ulos piti päästä tänään kanssa ennen seitsemää. Se ei tosiaan ole Ossin tapaista. Oikein mukavaa lauantai-iltaa M-L ja Ossi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eihän tyttökoiria voi vastustaa millään! Teillä on sitten ollut yhtä aikainen aamu kuin meilläkin, mutta vähän eri syystä :)

   Kivaa iltaa teillekin!

   Poista
 3. Joo, Ollikka, mekin vallattiin sohva ja köllitään siinä iskän kainalossa kuten sinäkin. Me Kingit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Teidän koti taitaa olla sellainen mäyräkoirien kuningaskunta. Meilläkin on. Mää oon kuningas ja sitten mulla on oma hovimestari ja palvelija (häntä kutsutaan mieheksi) sekä oma kokki ja palvelusneito (=emäntä). Kyllä on mukavaa tämä elämä.

   Poista
 4. Oot hoitanu hommas hyvin, Olli-poika! Just tuollaista pitäis pööa mäyräkoiran hyvän elämän (siis tietysti siinä tapauksessa, että sait maistiaiset herkuista!):)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En saanut maistiaisia, muuten ei ole elämässä valittamista.

   Poista
 5. onpas sulla ollut tosiaan ohjelmaa, kyllähän noin täysi ohjelma meinaa että sitten tarvitaan lujasti tupsluureja kans, että jaksaa. Mä olen kans nukkunut aika lailla, mut se johtuu ihan siitä että sillon ei tarvii lähtee ulos sateella, siis jos esittää nukkuvaa. Tai no, ei ainakaan pitkäksi aikaa. Toivottavasti huomisaamuna saat nukkua vähän pidempään! T. Mauri-setä

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi on hyvä konsti. Sateella kyllä muutenkin nukuttaa enemmän.

   Poista

Luemme mielellämme kommentteja!