maanantai 20. toukokuuta 2013

Ruokavarkaissa

Aamulla meinasin unohtaa Ollin sapuskat. Olin jo lähdössä töihin, kun hoksasin, että kaverillekin pitäisi antaa oma annos. Koira sai ruoan ja minä lähdin töihin. No, olin sitten jättänyt vaatehuoneen oven raolleen siinä kiireessä ja töiden jälkeen emäntää odotti mäyräkoiran lisäksi tämä näky: 

Ruoka-astian reuna lukituksineen oli murrettu ja nappuloita oli sitten nautittu tarpeellinen määrä ja varmaan vähän enemmänkin.
Säilytämme banaaneita vaatehuoneessa, etteivät pehmene yhtä nopeasti kuin lämpimässä huonelämmössä. Ne eivät olleet kelvanneet koiralle.
Mäyräkoiran on nyt hyvä maha pullollaan lepäillä nurmikolla. Omatoiminen kaveri, mutta huominen meneekin sitten paaston merkeissä.

Kujeilevaa viikonalkua!

26 kommenttia:

  1. Olli, sinä senkin lurjus :D

    VastaaPoista
  2. Olli miettii hiljakseen "kylläpä maistui". On Ollipojalla masu täynnä ja taas kerran kylläinen olo. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vesikuppikin oli juotu viimeistä pisaraa myöten tyhjäksi ja tämän jälkeen on mennyt jo kaksi lisäkipollista. Mahtaa nappulat turvottaa mahassa.

      Poista
  3. Miten ihmeessä se sai sen murrettua auki! Meillä on usein eteisen vaatehuoneen ovi raollaan, mutta Vilma ei älyä mennä sinne eikä ole yllättäen muutenkaan kiinnostunut ruokapussistaan. Omituista, kun se muuten syö kaiken.

    Tässä yhtenä iltana olin päällystänyt itselleni kaksi ruisleipää ja ottanut kupin kahvia mukaan olohuoneeseen. Sattui sitten sisko soittamaan ja ryntäsin hakemaan puhelinta. Kun palasin, jäysti mäyräkoira onnellisena reissumiestä lattialla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olin varmaan laittanut oven huonosti kiinni. Olli on niin perso, että haistaa ruoan jo kaukaa. Vaan oli tullut raja vastaan jossain vaiheessa, kun osa nappuloista oli jäänyt syömättä.

      Eipä jätetä meilläkään sohvapöydälle leipiä vartioimatta eikä varsinkaan pyydetä koiraa niitä vartioimaan.

      Poista
  4. Ollissa on selvästi murtovarkaan vikaa... hih.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vankilaan ei tästä joudu, mutta nälkäkuurille kyllä.

      Poista
  5. Tiirikka-Ollikka! Miäs meijän makuun. Kjeh kjeh.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kuulkaas pojat, älkää kokeilko tätä kotona. Tulee turpee olo.

      t. Olli

      Poista
  6. Olli teki sen taas! Paavo ei ole erityisen kiinnostunut ruokavarastoista. Nappulapussit ovat sen saatavilla keittiön hyllyllä, mutta Paavo ei ole koskaan yritättänyt mennä ruokasäkeille. Tosin yksin ollessaan Paavokin saattaisi keppostella, jos tilaisuus tarjoutuisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kotiväki ei sitten koskaan opi. Ja tilaisuus tekee varkaan. Ahneella on kakkainen loppu eli tavaraa näyttää tulevan ihan kunnon pökäleinä.

      Poista
  7. Voi hyvä ihme! Me ei kestetä! Me luettiin sydän pamppaillen tuo otsikko ja revettiin ihan täysin köllikkä-Ollin kuvaa katsellessa. Muiskut mestarille!<3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mestari on sulattanut nopeasti ylimääräisen ruoka-annoksen ja paino on samoissa lukemissa kuin aikaisemmin. Olisipa ihmiselläkin moinen mahdollista...

      Poista
  8. Voi Ollia. Sillä on ollut nälkä.. Olli kuuluu siis niihin mäyriksiin, joilla on aina nälkä ja koko ajan jano. Eihän tuo ole edes turvonneen näköinen. Terveisii M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ollin ruokahalu on ääretön.
      Maha ei ollut mahdottoman turpea, mutta vyötärö kadoksissa. Nyt ovat linjat taas kondiksessa.

      Poista
  9. Voi veljet ja siskot, ei kyllä yhtään lohduta ettei tuo mäyräkoiran keppostelu näytä iän myötä laantuvan! Meilläkin säilytetään nappulasäkkiä vaatehuoneessa, mutta sen sisältö ei Maunoa kiinnosta, vaatehuoneessa parasta on lelukoppa. Toivottavasti Olli säästyy pahoilta vatsanväänteiltä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ruokapussi on ulkovarastossa ja jos Olli sinne pääsee, myyn koiran fakiiriksi sirkukseen.

      Poista
  10. Kyllä me koirat osataan vaikka mitä! Mun ruuat on keittön nurkkakaapissa ja siinä on semmoinen taiteovi, jota mä en saa auki. Mutta aina mä käyn nuuskuttelemassa siitä raosta. Ja emäntä huomaa sen aina, kun oven taitosnurkkaan jää kuulemma mun räkää...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Emäntä epäileen, että mää yritän aina hyppiä keittiön leipätasolle, kun kukaan ei oo kotona, koska kaapinovet ovat kuulemma kuolassa ja muussa sellaisessa. En tunnusta.

      t. Olli

      Poista
  11. Joko oot Olli toipunu rosmoilusta? Toivottavasti juu. Määki oon kyllä melkonen hellapoliisi, mut sä viet voiton - rispektii sulle kamu! T. Mauri-setä

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon toipunut ja vain yhden illan oli maha täysi. Nyt on pitänyt taas kärvistellä sillä vähäisellä annostuksella, mitä normaalistikin. Kumma, ettei koiraystävälle voida suoda edes sitä iloa, että olisi maha aina täynnä.

      t. Olli

      Poista
  12. Tiiäkkö Olli mäki olen tullu samaan tulokseen,että meille annetaan ihan liian vähä ruokaa. Toi emäntä lykkää mehukasta roileria roskiin...yritin mieki sitä varastaa, mutku se oli siel ihme pöntössä ja kaikki meni mukkelismakkelis. Tulihan ne ihan salamana paikalle ja herkut jäi saamatta. Mut oot sie mestari ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Näin se on, kyllä sitä roskiin voidaan ruokaa laittaa, mutta ei koiralle heru mitään. Sain sentään eilen nuolla kermaperunoiden uunivuoan, mutta sekin otettiin pois ennen kuin olin kunnolla jynssännyt palaneet reunat.

      t. Olli

      Poista

Luemme mielellämme kommentteja!