lauantai 14. syyskuuta 2013

Arvontaa pukkaa, Hau-Hau!

Sain mahdollisuuden vastaanottaa Hau-Hau Champion Super Premium -koiranruokatuotenäytteen. Kyseessä on uutuustuote, joka on suunniteltu nimenomaan suomalaisille koirille. Super Premium on korkealaatuinen täysravinto, joka sisältää runsaasti lihaa, vitamiineja ja hivenaineita, mutta ei yhtään vehnää. Tuoteperheeseen kuuluu kaksi makua: Chicken&Potato ja Salmon&Potato. 
Ollihan syö allergiansa vuoksi Trovetin peura-perunaa, mutta makupaloina ja palkintoina menee muukin nappula silloin tällöin annettuna. Olli maistelikin eilen lohi-perunaa, joka sopii myös allergisille koiralle. Nappulat tuntuivat olevan maukkaita ja rouskuivat hampaissa. Osa meni vatsaan ihan pureksimatta.  Tänään nappulat toimivat kynsienleikkuun palkintona.
Näin nappulasta kerrotaan: Hau-Hau Champion lohi-peruna on erittäin laadukas täysravinto aikuisille koirille. Maistuvan reseptin proteiininlähteenä on helposti sulava, hypoallergeeninen lohi. Sen vuoksi täysravinto sopii myös allergisille ja herkkävatsaisille koirille. Koirat ovat luonnostaan lihansyöjiä, joten täysravinnon tärkein ainesosa on lohi.

Lisää tietoa löytyy Hau-Haun sivuilta *klik*.
Eikä tässä vielä kaikki. Lisäksi minulla on mahdollisuus arpoa yksi tuotepaketti lukijoiden kesken.

Arvontaan voi osallistua kommentoimalla tätä postausta. Voit kertoa vastauksessasi, minkälaista ruokaa teillä syödään. Jokainen kommentoija saa yhden arvan. Jos haluat linkittää arvonnan, se on kiva. Jos haluat tulla lukijaksi, se on vielä mukavampaa. Mitään lisäarpoja tästä ei saa, mutta toivottavasti saat hyvän mielen. Me ainakin toivotamme kaikki uudet lukijat tervetulleiksi!

Anonyymit vastaajat voisivat ilmoittaa sähköpostiosoitteensa, jotta saisin voittajaan yhteyden mahdollisen palkinnon varalta. Voittajalta tulen pyytämään yhteystiedot, sillä  arvonnan voittajan palkinto toimitetaan hänelle suoraan.
Vastausaikaa on viikon verran eli lauantai-iltaan 21.9.2013 klo 23.59 saakka.


 Hyvää viikonloppua ja vielä parempaa arpaonnea! 
ps. korvatulehdus on parantunut. Kiitos Ouluvetin henkilökunnalle hoidosta ja ystävällisestä palvelusta. 

27 kommenttia:

  1. No mehän osallistutaan! Vilma syö More- merkkisiä kananappuloita aamulla ja Cesar-lihaa iltapäivällä. Lohiöljyä lorautetaan nappuloille, se tuntuu auttavan ajoittaiseen kutinaan, jota tulee kokeiltaessa joitakin nappuloita. Siinä mielessä tuo lohi-peruna kyllä kiinnostaa.

    Kiva kun Olli on taas kunnossa!

    VastaaPoista
  2. Osallistun!
    Täällä vielä kokeillaan eri ruokavaihtoehtoja. Tipsu on niin ahmatti, että mikä vaan maistuis.. Ja kaikki hotkitaan kerralla alas.
    matleena98@gmail.com

    VastaaPoista
  3. Meillä syödään vielä hauahaun pentua, kun Cocon vatsa on pysynyt sillä tosi hyvänä, mutta pikkuhiljaa pitäis varmaan etsiä uusi ruokalaji.... Ceasaria välillä vähän herkuksi ja ihmisten ruokaa myös.

    Ollille rapsutuksia!

    VastaaPoista
  4. Meillä tällä hetkellä neljä koiraa, kaikilla eri nappulat. Lisäksi välillä tehdään puuroa ja siihen sekaan vihanneksia ja koirille tarkoitettua jauhelihaa . Illalla vielä piimää tai jogurttia. Koirat on tyytyväisiä.
    Kaikki meillä seuraavat Ollin blogia joten rapsutukset täältä Turusta.
    Leena

    VastaaPoista
  5. Meillä nuoret koirat syövät raakaruokaa ravintonaan ja koiravanhus munuaissairaan nappuloita sekä märkäruokaa. Herkkuina menee sitten nappulaa, metsälenkeillä yms. käteviä taskun pohjalla kuljetella ja meidän Tauno tokoilee mielellään juurikin Hau hau:n voimalla. Osallistumme siis arvotaan mekin =)

    VastaaPoista
  6. No Ossi ei ainakaan syö perunaa, kun on raukka sillekin allerginen. Muistatkos, että "Markiisi ei syö perunoita". Tämä on yksi Armas.J.Pullan kirjan nimi:) Tuota, Ossi syö lihaa ja kalaa pienissä määrin sekä pääasiassa Royal Canin Hypoallergenic-pipanoita. Meidät voi jättää pois arvonnasta, kun ei se perunasekotteinen ruoka käy, mutta olisin kommentoinut joka tapauksessa!! Ainahan mie koetan teitin juttuihin jotain raapustaa, terkkuja kaikille M-L ja Ossi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Arvostan kovasti kommentointi-innokkuuttasi ja tunnen kyllä joskus pienen pistoksen sydämessä, kun itse en millään pysty samaan. Onneksi olen kuitenkin saanut nettitikkuni takaisin, kun kuopus muutti taas Englantiin. Matka sinne on muuten jo varattu, täytyy lähteä taas ostamaan joulukortteja... viime vuonna ostin kymmeniä ja lähetin ehkä viisi. Ovat vaan niin ihania. Nyt otan miehenkin reissuun, joten pubireissua pukkaa.

      Poista
  7. Ja täällähän osallistutaan myös :) Meillä syödään Taste of the Wildin Wetlands nappulaa, seassa erilaisia lihoja ja jälkkäriksi dentastixejä tai lehmänkorvia.

    VastaaPoista
  8. meiltä löytyy kotoa 2,5 vuorias ronkeli mäykky. Edelleem vähän hakusessa ruaka, sillä neiti jättää todella paljon ruakiaan väliin. Joten mukana ollaa ja toivototaan että päästäis tätä kokeilemaan :)

    VastaaPoista
  9. Mä syön Royal Caninia, Cesaria, kermaviiliä, lihapullia, pitsan reunoja... Tänäänkin ronkeloitsin ruoan kanssa, joten emäntä pisti siihen päälle vähän ihmisten kukkakaalikeittoa. Johan maistui mullekin!

    VastaaPoista
  10. Iines saa Sam's Fieldin nappulaa, jossa on lohta, perunaa ja kasviksia. Lisäksi annan sille välillä raakaa lihaa eli koirien barf-ruokia tai jotain märkäruokaa nappuloiden seuraksi.

    VastaaPoista
  11. Ihana Olli :) Meidän chihu on kaikkiruokainen, tosi isotkin koirannappulat menevät hyvin herkkupaloina, ja aika usein on tullut koiranruokamerkkejä vaihdeltua vaikkei se lienee ihan kaikkien ruokintaohjeiden mukaista ole. Tällähetkellä kaapissa on Perfect fit-markettiruokaa.
    -Shiva-
    suddenconnection(at)hotmail.com

    VastaaPoista
  12. tällä hetkellä meillä syödään Lukulluksen nauta-kala luomunappulaa Fannin allergioihin, mutta eipä siitä mainittavaa hyötyä ole ollut. Lisäksi se 15 kilon säkki on aivan liian iso meidän mäyriksille.

    Terveisin
    Nelli, Fanni ja Iina

    ps. Ollaan palailtu blogimaailmaan uusin kujein. :)

    VastaaPoista
  13. Meillä tehdään ihan itse koiranruoat :) ja tietysti syörään myös raakaa lihaa :) Herkkupaloina sitten syödään nappuloita vähäsen, mutta se ei ole suinkaan pääruoka.

    VastaaPoista
  14. Äipän mielestä syön:
    HauHaun vehnättömät nappulat sekoitettuna kalliimpiin Royal Canineihin, lisukkeeksi itsetehtyä tai Kotikeittiön härkä/kanarisottoa. Herkkuna raakaa jauhislihaa nokare sekaan.

    Epun lista:
    Juustoo, maksista, kinkkuu ja kaikkee mitä saa irti muitten eväistä. Kurkkua en syö. Juustoa ja maksista voisin syödä koko ajan. Äippä sano, et alan näyttää siltä mitä syön, eli tuubilta:) Mäyristuubilta, hihi.

    Terkkuja Ollille toivoopi Eppuli

    VastaaPoista
  15. Saman eläinlääkärinaseman palveluja käytetään muuten meilläkin. Ja hyväksi on todettu :)

    Molemmat nakkineidit syövät Eukanuban oliskohan se medium breedin tavallista nappulaa. Elämä on näyttänyt pysyvän sillä suunnilleen kohdillaan ja molemmille kelpaa, ainakin vielä :)

    VastaaPoista
  16. Etalle maistuu raaka liha, sisäelimet, luut, tuorekurkku, juusto ja oikeastaan kaikki mitä ihmisetkin syö. Se on sitten eri asia, saako Etta aina kaikkea mitä haluaa :D Meille jäi nappuloita Etan alettua syä raakaruokaa, joten niitä käytetään sitten herkkupaloina.

    VastaaPoista
  17. Meidän mäyris syö Purina One ruokaa. Ennen söi Royal canin ruokaa, mutta harmiksemme eläinkauppamme lopetti sen myymisen!

    VastaaPoista
  18. Muistat varmaan meijän ruokinnan eli raakaa, kotiruokaa--> ihmisten ruokien jämät, aktivoinnissa nappula, pieni sellainen. Parasta ruokaa on se, johon on sotkettu broilerin rasvaa, kalaa ja sisäelimiä. Siitä valuu kuola ;)

    VastaaPoista
  19. Täältäkin osallistutaan :)
    Meidän ensi viikolla 10kk husky söi Musch junioria ja nyt ollaankin vähän hukassa, kun sitä ei ilmeisesti saa enää mistään tilattua? Eli kokeiluun on mennyt kaikenmoista nappulaa nyt, että mikä soveltuisi parhaiten. Ja kun pakkohan tolle on vähän isompia pakkauksia ostaa ettei joka viikko joudu uutta pussia hankkimaan, kun kumminkin sen verran isokokonen rotu huskykin on ;) Raakaruokaa on koitettu ottaa mukaan tohon ruokavalioon ja siitä täällä kovasti tykätäänkin :)

    VastaaPoista
  20. No ilman muuta osallistutaan arvontaan :)
    Aiemminhan Elli söi Neuta, mutta nykyään pääasiallinen ruoka on Planet Petin murot, tällä hetkellä menossa lohinappulat.

    VastaaPoista
  21. No ilman muuta osallistutaan arvontaan :)
    Aiemminhan Elli söi Neuta, mutta nykyään pääasiallinen ruoka on Planet Petin murot, tällä hetkellä menossa lohinappulat.

    VastaaPoista
  22. No ilman muuta osallistutaan arvontaan :)
    Aiemminhan Elli söi Neuta, mutta nykyään pääasiallinen ruoka on Planet Petin murot, tällä hetkellä menossa lohinappulat.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mites ihmeessä tää nyt näin moneen kertaan on tullut. Tai tietenkin meillä on sitten kolme arpaa ;DDD

      Poista
  23. Tiitu on syönyt siä sun tätä, Cesaria, Nutron pikkunappuloita, Royal Canin nappuloita, kotiruokaakin. Viimetalvisen sairastelun jälkeen Tiitu syö nyt eläinlääkäristä ostettavaa purkkierikoisruokaa haimapotilaalle ja nyt ostin samaa ruokaa nappuloinakin. Specific Digestive Support on nimeltään tuo ruoka.

    VastaaPoista
  24. Hei pitkästä aikaa! Meillä on Ronja syönyt vastaavia Happydogin tuotteita noin vuoden verran. Niissä sekoituksena on strutsi-peruna ja lohi-kaniini. Ei ole ollut hiivaa korvissa sen koommin. Eli me voitas kyllä olla osallistumatta arvontaan, niin saa joku muu kokeilla noita tuotteita jotka me ollaan jo hyväks havaittu (no eri valmistajan joo, hd on saksalainen). Johan tuo vehnän tunkeminen joka paikkaan riittääkin. Mitenkähän suomalaiset koirat muuten eroaa esim. ruotsalaisista, kun ruoka on näköjään suunniteltu nimenomaan suomalaisille koirille...huomaatko, olen ollut opiskelujen parissa ja luen hykerrellen näitä mainostekstejä ja mietin tämmösiä asioita, väännän ja käännän :)Syysterkut!

    VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!