torstai 15. joulukuuta 2011

Alkutalvi pihalla

Piha ei ole vielä lunta tulvillaan, mutta Ollilla on selvästi riemu ylimmillään talvisessä säässä! 

8 kommenttia:

 1. tässähän alkaa kaipaamaan lunta. etelässä on vielä ihan mustaa...

  VastaaPoista
 2. Nyt ollaan kateellisia!
  Porissa on kaksi päivää satanut vettä ja kaikki ihanat lumikasat ovat sulaneet pois.

  Mitä kovemmin sade aamulla ropisi ikkunaan, sitä syvempi oli mäyräkoiran kuorsaus. Ulkoilutauko venahtikin ensimmäistä kertaa ikinä 13 tuntiin...

  Ihanaa joulunodotusta Olli ja kumppanit! :)

  VastaaPoista
 3. Loppujen lopuksi valkoinen maa on niin sata kertaa kauniimpi kuin märkä ja musta.Melkein käy kateeksi.Sitten muistan ne viimevuotiset lumimäärät ja omat hankaluuteni liikkua. Hmmm. Tulkoon nyt sitten kuitenkin lunta tänne meillekin. Ei saa olla itsekäs. Mies on sitäpaitsi luvannut hankkia potkukelkan jos tulee samanlaista jäätä tienpintaan.. Mukavaa joulunodotusta teille kaikille M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 4. Wau, kuinka talvisen näköistä siellä on! Meillä etelässä on ne vähätkin lumet melkein sulaneet pois. En pidä isoista lumimääristä, mutta kyllä valkoinen maa tuo niin paljon valoa tänne pimeyteen, että pikkuisen lunta soisin maassa olevan.

  Jouluista mieltä teidän poppoolle!

  VastaaPoista
 5. Harmi kun on tuota vettä ripotellut pitkin päivää...aamulla sai arpoa, että tullaanko kotiin kallovamman kanssa kun oli niin liukasta ja nyt sitten roiskii vettä ja räntää joka varmasti taas yöksi jäätyy että aamulla saa luistella koirien kanssa. Ärph, saisi nyt tulla vaan sitä lunta kun sitä jo on kunnolla kerran tullutkin.

  Ihanan vauhdikkaana Olli kumminkin kuvissa =)

  ps. edelleen ole porttikade tuosta teidän hienosta ja kätevästä portista! :D

  VastaaPoista
 6. Kaunis Nelli, toivomme teille valkeaa joulua!

  Ansku, ja teille kans valkean joulun toivomuksia oikein kovasti. Eipä meidänkään mäyräkoiraherra vaivaudu ulkoilemaan huonolla säällä. Nykyään aina kurkkaa ensi oven raosta, että mistäs nyt tuulee ennen kuin astuu ulos.

  M-L ja Ossi, potkukelkka on ehdoton liukkailla keleillä ja sitä paitsi kelkkailu onnistuu myös koiran kanssa. Eiköhän se Ossikin siihen taivu.

  Annamari, iloista joulunodotusta myös teille!

  Maria, nythän tuolla näyttää taas rätkivän kunnolla räntää. Miesväki lähti ulkoilemaan rohkeasti märkää keliä uhmaten.

  VastaaPoista
 7. Voi Olli ku sä säynät vauhdikkaalta ja pontevalta ja vahtiviettiseltä ;) Haukukko yhtään? Mä ihan solkenaan. Äippä on ihan hermostunnu eikä tiiä mitä tekis... Ja mä vaan haukun, keh heh.

  Äippä komppaa Mariaa tossa portin komeudessa.

  VastaaPoista
 8. Myrsky, ohikulkijoita pitää kyllä haukkua, eihän ne muuten tiedä, että meillä asuu mäyräkoira. Ilmoittelen asiasta kaikille muille paitsi naapurin Jaskalle ja Lissulle. Emäntä ei tykkää aina haukkumisesta, mutta se on mun työ. Pihatyö siis. Kotonakin haukun, jos joku outo ihminen tulee meille. Olen vahtikoira. Se on mun sisätyö. Emännän mielestä tähän maailmaan kyllä mahtuu koiran haukkumista.

  Portti on perheen miesihmisen omavalmiste. Muuten hyvä, mutta tehty raudasta eli siihen ei hammas pysty.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!