lauantai 10. joulukuuta 2011

Puussa on ruokaa (linnuille)

Lintujen ruokinta on alkanut ja samalla Ollilla on alkanut lintujen vahtiminen. Talitintit eivät enää välitä koirasta, ovat ilmeisesti huomanneet koiran huonot lento- ja kiipeilytaidot. Onneksi koiralla on jotain vahtimista - sekä pihalla että sisällä ikkunan kautta. Ei tarvitse päivystää ihan turhaan.

10 kommenttia:

 1. Ihana :)On kyllä kiva kun Olli saa katsella ikkunasta lintuja. Olen itekin aina haaveillut koirille jostain päivystyspaikasta ikkunalle, paitsi ne kuonon jäljet ikkunassa onkin se haittapuoli.

  Meillä taloyhtiön mummelit ruokkii kans lintuja yms. Ärsyttää vaan kun ne piilottelee lumenkin ja ruohotupsujen alle kaikkee pullaa ja leipää. Eihän noi meidän koirat sitten lähialueella muuta teekään kun yritä löytää syötävää, Brecikin unohtaa helposti pissata ja sekös mua ärsyttää.

  VastaaPoista
 2. Meidän lintulauta on etupihalla ja ikkunat, joista kattelen on takapihalle. En siis nää mitään tommosta talitinttimeinikiä. Tosin mä nään variksia, harakoita ja fasaaneita.

  Sä kyl venyt aika pitkäks.

  VastaaPoista
 3. Olli työskentelee siis lennonjohtajana omalla kentällä:D

  VastaaPoista
 4. Nellin vahtipaikka on keittiön pöydällä. Kun pihalla joku kävelee se haukkuu - ja silloin pitää sulkea verhot.

  VastaaPoista
 5. Veera & co, kuonon jälkiin ikkunoissa tottuu yllättävän nopeasti. Maahan kätketyt leivät yms. houkuttelevat pian paikalle myös rottia tai muita epämieluisia elukoita. Ei kiva yhtään!

  Myrsky, meidänkin lintulaudalle eksyy joskus harakoita ja jos portti on kiinni, pääsen ajamaan ne pois. Se vasta hauskaa on. En ole vaan saanut vielä yhtään kiinni.

  Katriina, niinpä taitaa olla :)

  Kaunis Nelli, sielläpä onkin korkeantason tähystyspaikka.

  VastaaPoista
 6. Juu, yritin tuossa hallituksen puheenjohtajalle mainita että oisko mahdollista laitaa jotain lappua rappukäytäviin että pihapiiriin ei sais kylvää leipää tms mutta eipä tuo äijä kuunnellut minua yhtään vaan alkoi höpisemään jotain omaa koirajuttuansa joten se siitä. Ens yhtiökokouksessa patistan miehen ottamaan asian puheeksi. Kyllähän tommoset määrät ruokaa ihan varmasti kerää hiiriä ja rottia ja kukapa niistä nyt pitäis omassa kotipiirissään. Muutenhan ovat ihan mukavia otuksia :D

  VastaaPoista
 7. Lintujen ruokinta ja tarkkailu on hauskaa. Tosin meidän laudan alla käy pari oravaa poimimassa ne linnuilta tippuvat siemenet. Lauta on malliltaan sellainen että ne oravat eivät pääse kiipeämään sinne.

  Yhteistä näille meidän mäyriksille on ainakin tuo loputon linnuista ja oravista kiinnostuminen. Ei ole auttaneet ainakaan minun hokuni, että mäyrikset eivät ole lintukoiria... Terveisiä Kirkkonummelta M-L ja Ossi

  VastaaPoista
 8. Veera & co, jos asutte kaupungissa, niin varmaan jo kaupungin järjestyssäännötkin tms. kieltävät eläinten ruokailun.

  M-L ja Ossi, luolakoiralta löytyy lintukoiran piirteitä :)

  VastaaPoista
 9. Tästä tulikin mieleeni, että lintulauta tarvitsee latausta. Maurinkin päivät kuluvat hyvin samankaltaisissa merkeissä kuin Ollin. Lisäjännitystä tuovat pihan poikki juoksentelevat oravat.

  VastaaPoista
 10. Mauri ja Roope, meillä ei oravia näy pihalla. Naapurin pihalla kylläkin, siellä taitaa olla paremmat ruoat kuin meillä. Maurilla ei taida todellakaan tulla aika pitkäksi päivystäessä! Mukavaa joulunodotusta koko porukalle.

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!