tiistai 6. joulukuuta 2011

Luminen ja sininen hämärä

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Meillä on lumi maassa ja koira lenkkeilisi mielellään monta kertaa päivässä - niinhän me tehdäänkin tällaisina vapaapäivinä, kun ei ole kiire mihinkään. Aamu- ja iltalenkit on voitu tehdä ilman otsalamppua ja eilen illalla saimme jopa nauttia kuun loisteesta.

4 kommenttia:

 1. Vilma on sitä mieltä, että lumikelillä koira voisi kirmata onnessaan ihan vapaana, tai sitten on emännän pantava töppöstä toisen eteen ainakin kymmenkertaista vauhtia normaaliin verrattuna.

  Hyvää itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 2. Katriina, Olli on Vilman kanssa samaa mieltä!

  VastaaPoista
 3. Kummaa että tuo lumi saa mäyräkoirat virkeiksi ja ulkoilutuulelle :) Vesisateella on aivan käsittämättömän vaikea lähteä pihalle, mutta kun lumi tulee niin mäykky riehaantuu. Ovat ihankuin pikkulapsia ja todellakin mieluiten peuhaisivat lumessa vapaana :) Mukavaa että Ollikin tykkää lumesta. Ei ilmeisesti ole vielä liian kylmä vaikka turkki onkin Ollilla kovin lyhyt. Mukavia ulkoilureissuja ja toivotaan että lumi pysyy. T: Anne, Veera ja Eero

  VastaaPoista
 4. Anne, Veera ja Eero, nyt torstaiaamuna näyttää lunta satavan lisää, joten tulossa riehakas aamulenkki uudessa (lisä)lumessa - kunhan tuon mäyräkoiran saa ensin hereille. Olli vetelee sikeitä peiton alla omassa korissaan!

  Lumisia ulkoilukelejä teillekin!

  VastaaPoista

Luemme mielellämme kommentteja!